anneebrulice Merhaba anneler ve anne adayları 🌸🙏🏼 Sorum şu olacak sizce normal doğummu sezeryan doğummu her ikisininde avantaj ve dezavantajları nelerdir 🧐
EB1661 anneebrulice yani sezaryan bi nevi ameliyat ama bence bu işler kişinin acıya nekadar dayanıklı olmasıyla alakalı bi tanıdığım 3 4gün desteksiz wcye yada ev işlerine bakamazken bi tanıdığım sezar olduğü ertesi günü evine gelmek istemiş evini temizleyip yemekler yapıp misafir agırlamştı
Duygukocc anneebrulice sağlık açısındanda toparlanma açısındanda bence normal doğum daha iyi bende normal doğum yaptım
flowers anneebrulice adi uzerinde normal dogum, dogal yollar ile yapilmasindan yanayim herdaim. Sartlar el vermezse orasi ayri. Onemli olan saglikla dogum gerceklestirmek
Fatos3547 Ben normal doğum yaptim bence toparlanmasi haraket etmesi daha kolay şu an ikinci gebeliğim oda inşAllah normal olacak
Fatos3547 Sezeryan nasil bilmem amaa dusuk tehlikem vardi hastanede yatiyordum sezeryanla doğum yapan bayan yanimdaydi tek başina kalkamiyordu sabaha kadar wcye gidip geldi wcye cikamiyordu sabah oluncada tek basina kalkim otrydu