Egeymen Kubbb benimki biri geç döllenme olmuş olabilir ama düşük Bi ihtimal dedi, büyük ihtimalle bir sonraki randevuda kaybolmuş olur dedi yani aynen benimki de çok ümitli konuşmadı ama Allah bilir tabi bakalım 🤔🙏
Kubbb Egeymen bnmde benziyor canım bakalım aslında Bugün gitmem lazımdı eşimin işinden dolayı gidemedik
Egeymen Kubbb ay insan zor sabrediyor ya Bi an evvel görmek güzel haber duymak istiyorum inşallah sizin de güzel haberlerini bekliyorum 🙏
edanurrbilen Kubbb Doktor net anlayamadı bir sonraki kontrolde belli olur dedi birşey demedi açıkçası bilmiyorum var mıdır yok mudur 🤷🏻♀️
Egeymen Kubbb yaa çok üzüldüm gerçekten ama hayırlısı buymuş diyelim napalım rabbim in Bi bildiği vardır diğerini sağ salim kucağına alırsın inşallah🙏
Egeymen Kubbb gittim dün, diğer kese gelişmemiş kaybolmak üzere hatta çok minicik kalmış ama bebeğim sağlıklı çok şükür Allah onu kucağıma almayı nasip eder inşallah 🙏
Kubbb Egeymen amin canım benim duruyordu doktor kaybolur dedi 🥰 hakkımızda hayırlısı böyleymiş demekki
Egeymen Kubbb benim de tamamen kaybolmamış henüz ama Bi sonraki kontrole kadar tamamen kaybolur dedi doktor 🤷 aynen öyle hayırlısı buymuş demek ki