[silindi] CnnTpc ‘bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler’ tam bir ansiklopedi👍🏻 Ayni ekibin ‘bebeginiz dogmadan sizi neler bekler’ de var ama ben ona gec kaldim, hamileligin basinda iseniz o da cok mantikli. onun disinda bebek gelisimi degil belki ama ben psikolojik etkiler vs ile ilgilendigim icin ‘seninle baslamadi’ ve ‘kopek gibi buyutulmus cocuk’ diye iki kitap daha var tavsiye ederim. Genetigin , aile gecmisinin bebek gelisimine buyumesine etkileri ile ilgili kitaplar bunlar.
Sevdakocccc Dr.Banu çiftçinin Hamilelik ve Doğum kitabını okuyorum.Hafta hafta uzun bi şekilde bilgilendirme yapıyor.Benim çok işime yarıyor ☺️
Leyla2020 Eylul58 babalar icin de uygun ve anlasilir mi icerigi? Esimle birlikte bebek bakimi ile ilgili bir kitap okumak istiyoruz.
basakhanim Mayo clinic in hamilelik ve bebek bakımı kitapları var. Ben çok yararlandım. Çok detaylı anlatmış her şeyi. Özellikle hamilelik kitabını okuduğunuzda doktora danışacak bir şeyiniz neredeyse kalmıyor.
symslmz CnnTpc https://imgyukle.com/i/Yl4vO1 ben bunları okudum canım özellikle harika haftalar tam başucu kitabı niteliğinde. Güvenli bağlanma kitabı da hoşuma gitmişti.
Ipek0z CnnTpc A’dan Z’ye Sağlıklı ve Bilinçli Hamilelik yazar: Dr. IRINA WEBSTER muhakkak alın derim ben çok beğendim. Bir de Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakımı Kitabı yazar: AYŞE ÖNER ikisini de şiddetle tavsiye ederim
nazlibaharim Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler? Tuvalet iletişimi Yenidoğan bakımı ve ilk yardım kitaplarını okudum, ilk kitap ansiklopedi gibi zaten her şey var 👍🏻 Hypnobirthing merak ediyorum 3.trimesterdayım zaten sırada o var ☺️
Gulgok CnnTpc Mahallenin En Mutlu Bebeği kitabını okuyorum şuan harika bilgilendirici bir kitap tavsiye ederim
Oysul Gulgok o kitap benim de okuma listemde. Elimdekiler tamamen bitince onu okumak istiyorum. Sizi yormayacaksa içeriğinden biraz bahsedebilir mısınız ?
Oysul CnnTpc merhabalar ben okuduklarımı söyleyeyim size. Siz de sormak istediğiniz olursa seve seve cevaplarım https://hizliresim.com/FpyWNS.
Gulgok Oysul Kundaklama, sallama, emzirme gibi durumların bebek gelişim evresinde önemi ayrıca kolik bebekleri sakinleştirmek için neler yapılması gerektiği hakkında genişce bilgiler yer alıyor
CnnTpc Bibliophilia-1991 ben de şunan Aletha Solter Bilinçli Bebek kitabını okuyorum. Güzel bilgilendirmeler var öneririm 😊
Miniminiminnak 2kuzu1annee kesinlikle sabırlı aileler merhametli çocuklar yetiştirir kitabı çok çok güzeldi 🌸
Gzdsrm Hamilelik dogum ve bebek kitabini okuyorum canim yeni basladim bilgilendirici sonrasi icinde bebeginize fransiz kalin kitabini aldim bakalim bunlari tavsiye uzerine aldim o yuzden sizede soyliyim dedim
Bsk-12 CnnTpc ben aldıklarımı yazayım -bebek bakım sorunlarına mucize çözümler -tuvalet iletişimi -30 milyon kelime -harika haftalar -bu çocuk aç 30 milyon kelime ve tuvalet iletişimini sıfır aldım ama diğerlerini ikinci el sitelerden buldum. ben hamilelikten ziyade çocuk doğduktan sonra lazım olabilecekleri alıp şimdiden okumak istedim