DamLa111 İkinci kan değerim 1300 doktorum ikiz olma ihtimali yüksek dedi tüp bebeğiz Ama ailemizde ikiz yok Cuma belli olacak 🙏
Kmndas DamLa111 doktor kaç embriyo koymuş içeri bilginiz var mı 2 embriyo yerleştirdilerse tabi ikiz olur bu çok normal inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız benim 1900 dü 4+4 de ikiz olabilir dedi doktor ama tek bakalım nasip sağlıklı olsunlar da
Sermec27 DamLa111 yani 4 haftalıkken değerim 3000 lerdeydi ve tekti hakkınızda hayırlısı olsun kucagınıza almayı nasıp etsin 🤲🥰
ikizgebe DamLa111 canım tek yumurta ikiziyse zaten genetik olmuyo o tamamen şans olma ihtimali var yani
Hemsiremom Benim tam 4 haftalıkken 3200 çıktı.tüp bebek değil de tüp bebekse sizinki doktor kaç tane koyduğunu söylemedi mi de ?
arzuublm DamLa111 benim 4 haftalıkken 1960 çıktı tek kese ama yüksek beta 4 katı olunca 2 günde bir ikiz olabiliyormuş böyle olunca erkek diyorlar
Sermec27 arzuublm acaba beta yüksek olunca ilk haftalarda erkek mi oluyor benim oğlumda adet günü 350 civarıydı bu bebeğimde de adete 1 gün kala 794 cıktı yani bu da mı erkek su an 11+6 haftalık hamıleyım cinsiyeti daha öğrenmedim 🥰
arzuublm Sermec27 hayatım bende 7+4 haftayım ama bana öyle dediler eee çevremdekiler de öyle hep :) inşallah erkektir ya ayrım yapmıyorum asla ama gönlümden bu geçiyor napiyim ://
Sermec27 arzuublm benim de gönlümden gecen erkek rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah 🤲 🥰 benim oğlumda da beta adetim 2. Günü 1200 lerdeydi bakalım hayırlısı
irorkay Sermec27 benim adetin 4. Günü test yaptırdığımda ilk beta ölçümüm 4780 çıkmıştı. Bu da yüksek değil mi?