Elifyusuf41 mommy00 benim doğumum 3 Temmuz gözüküyor ama büyük ihtimalle sezeryan olucam o yüzden Haziran da da doğum yapabilirim :)
Mls123456 3.gebeliğim 14 temmuz gözüküyor ama sezeryan olduğu için ilk haftası olur diye düşünüyorum inşallah Rabbim herkese hayırlı dogumlar nasip etsin🙇
Kaderimm mommy00 yakalarsak 15temmuzda doğum gözüküyor 😁 2bebegim normal doğum İnsallh . Ama bu ilkine göre biraz sıkıntı yaptı annesine 🙈 Bobregimde taş oluştu rutin miğde bulantıları 🤗
Kubranurilhan Benim de ilk gebeliğim. Tahmini doğum tarihimiz 7 Temmuz ☺️ Nasıl hayırlı olacaksa o şekilde doğum yaparız inşAllah 🙏
Baharburcu BiZimde 15 Temmuz gözüküyor 2.hamileliğim sezeryan olacak o yüzden ilk haftası olur sanırım. ne hissediyorsunuz neler yaşıyorsunuz cinsiyet ne hissediyorsunuz 😊
MerveBostann mommy00 ilk gebeligim temmuz 22 gozukuyor dogum tabi kismet ne zaman gelmek isterse 🤗 Şartlar uygun olursa epidural normal dogum dusunuyorum
Esra-07 mommy00 ilk gebeliğim doğum 🤰 2 Temmuz gözüküyor hayırlısı olsun erkende gelebilir Allah bilir onu inşallah herkese kolay doğumlar nasip olur
Sibelrx 2 gebeligim sezeryan olucak 26 temmuzda dogumum olacakmis günler gecmiyo vallahi ilk hamilelikten daha fazla heyecanliyim niye bilmiyorum bugun kontrole gittim kalbini heycandan zor dinledik 🙂