Nurrrilk1616 Kızlar merhaba ben hamileliğimin 11. Haftasındayım çok aşırı mide bulantılarım var yemeklerden tiksindim sizin nasıl geçiyor?
Merve50 Nurrrilk1616 canım o haftalarda çok normal bende öyleydim koku olarak çok kötüydüm evimden tiksinmek üzereydim neredeyse 13. Haftamda biraz daha rahatladım hem koku olarak hemde bulantı olarak inşAllah sende zamanla atlatırsın canım 🥰😇
mmk01 Bnm üç haftadır çok yoğun baş ağrım var bi çaresi yokmu ya 😔 mide bulantısı koku hassasiyeti de çok fazla ama baş ağrısı yüzünden yataktan kalkamıyorum
Elifyusuf41 mmk01 Allah’a çok şükür benim hiç öyle sorunlarım olmadı bende 11+6 dayım bende çok gaz sorunu ve kabızlık sorunum oluyor
mmk01 Elifyusuf41 Elifyusuf41 sabahları kahvaltıdan önce iki tane felan kayısı yiyin akşamına kadar tuvalete çıkarıyor genelde bnde de vardı o problem Kays’ı yiyince çıkıyorum tuvalete
Elifyusuf41 0408 ilk zamanlarda benimde belim çok ağrıyordu şuanda ise ayakta kalırsam hemen ağrı yapıyor ya çok değişik her insanda farklı oluyor mesela 2 gün önce karnım acıyordu geçti bide ben virüs olmustum belirtileri çok yaşayamadım Allah’a sükür atlattım
0408 Elifyusuf41 çok geçmiş olsun hafif atlatmanız mucize olmuş. Evet herkes de farklı oluyor demek ki, uykum çok geliyor birde. Çok şükür bulantı olmadı.