Nuray23 Havvauzgunn ben suyunun zararli oldugunu biliyorum. Bazen kahvaltida filan maydonoz yiyorum veya salatanin icinde. Cok cok asiri yemiycekseniz bence yemekten bi skinti cikmaz. Ama isterseniz doktorunuza da bi danisin iciniz rahat etsin😊😊👍
Aysn6767 Havvauzgunn Gebeliğin ilk aylarında maydonoz güçlü bir ödem attırıcı olduğu için düşüğe sebep olabiliyormuş avuc avuc yememek suyunu icmemek lazım. Ama abartmadan herhangi bir şeyin icinde kullanılcaksa cokta bi sorun olmaz diye düşünüyorum ama 🤔
Gizemceylan Havvauzgunn sabah kahvaltılarında az az yiyorum abartılmadığı sürece sorun olucanı düşünmüyorum
Nuray23 Havvauzgunn ben lahmacun filan yiycegim zaman icine sarip sarip yiyorum valla 😁 yemeklerin icinde haric zaten oturup demet demet yemeyiz👍
EB1661 Havvauzgunn hiçbişey olmaz diyip vebal almak istemem sonrasında ama ilk 3 ayında çok çok yemeyin derler bebim ablam doğurana kadar çiğköfteye okadar çok koyuyoduki çok şükür hiçbişeyde olmadı
ExpatMom Havvauzgunn Bag bag maydonoz yemediginiz surece sikinti olmaz. Dr. Kagan Kocatepe’den dinlemiştim. Iciniz rahat olsun.
Hanz Havvauzgunn hic yenmemeli değil benim doktorum demet demet yeme ve maydonoz kürü yapma dedi sizde doktorunuza danışa bilirsiniz daha sağlıklı olur 💁🏻♀️