bsra1321 Merhaba, 11.haftadayım, doktorum 2 li 3 lü 4 lü tarama testleri yerine nice testi yaptırmayı tavsiye etti. Fiyatı 3.200 tl, %99 doğru sonuç verdiğini söylediler. Yaptıran var mı?
bsra1321 Aysesss Aysesss evet internette araştırdığımda o şekilde de yazıyor. Yaptırdınız mı? Amacı hastalıkları belirlemek sanırım? Allah korusun ama olası bir hastalığı olsa bile bebeğimizi aldırmayı düşünmeyiz. Sizce yaptırmalı mı yine de?
bsra1321 Alperefet olabilir internette o tarz da yazıyor. Nerde ve ne kadara yaptırdınız?? Testin amacı bebekte down sendromu vs koromozomal hastalıkları belirlemek sanırım ama böyle bir şey olsa da bebeğimi aldırmayı düşünmeyiz yine de yaptırmalı mı sizce
Alperefet bsra1321 2600 intergen firmasına yaptırdım.konu aldırıp aldırmamak değil önceden bilip hazırlıklı olmak gerekir özel gereksinimleri gerekebiliyor,donanımlı hastane olması gerekiyor kendini hazırlamak ve bilinçli olmak için yaptırılmalı bence ama siz bilirsiniz
bsra1321 Baybymucize 28 yaşındayım, doktorum 2 li 3 lü 4 lü yaptırmak yerine bu testi yaptırabilirsin dedi.
bsra1321 Alperefet teşekkürler bilgi için, Bursa da yaşıyorum. Doktorumuz Acıbadem hastanesinde. Kendisine güveniyorum ama doğrusu para için olabilir mi düşüncesi biraz kafamı karıştırdı onun için araştırıyorum
Baybymucize bsra1321 en iyisini doktorun bilir canım ben 2li 3lü yaptırdım ama doktorum böyle bişi demedi testlerde sorun çıkar ise böyle bir test yapılabilir demişti bir bilgim yok bu testle ilgili