PasaninAnnesi Zeze03 benim kendi doktorum bakti uzman olduğu icin belge verme yetkisi olmadığını söyledi hastane vermiyo demedi 300tl verip genesiste belge alabiliyosun. Ben ücret vermedim doktorum kendisi yaptığı icin yarim saat herseyinede detaylı baktı her doktor kendisi yapmiyomus genelde. Herseyine detayli baktiği icin sadece belge veremediği icin belge almak istersen üniversitede yaptirabilirsin dedi ücretsiz diye üniversite dedi yani geçerlidir sizin belgeniz tabiki niye geçersiz olsun
Zeze03 PasaninAnnesi bende acaba geçersiz mi o zmn benm aldığım belge dedim kusura bakmayın sağolun ayrıca 👍🏻🤗
Gulbicil Kızlar memorialde zelal coşkun var tek geçerim muhteşem bir doktor tavsiye ediyorum kesinlikle..
Brvnky Gulbicil merhabalar bende Zelal hocaya bı kereliğine gidecem detaylı ultrason bakıyor mu ek bı ücret istiyor mu acaba
Almiram Kaanozlem07 evet canım sigortalı 2.400 sigortasız 4.500 dediler ben 39da alacam Allah’ın izniyle
Giz35 Perimasali89 ben mardinden ayrıntılı ultrason için genesiste radyoloji bölümünde cihad hamidiye gittim bir arkadaşımın tavsiyesiyle 300tl yaklaşık yarım saat sürdü hem de docentmiş çok memnun kaldım tavsiye ederim mardinden gelmeme degdi
Giz35 deletedmom1242 ben mardinden genesiste doçent cihad hocaya gittim internet sitesi de var radyoloji bölümünden randevu almıştım 300tlye bakıyor yarim saat surmuştu belge de veriyor video ya da çekip ınstagrama atıyormuş
deletedmom1242 Giz35 teşekkür ederim canım baya iyiymiş , bende sultan hastanesine gidiyorum doktorum orda ama pahalı oldugunu bana araştırma da yapmamı soyledı daha ıyı olur dedı bana bende orda yapacagım, inslalah benimkinede iyi bir sekılde bakarlar 🙏☺
SemraCantrkCokun Giz35 ben de yaklaşık bir ay önce Genesiste Cihad Hamidi’ye yaptırdım detaylıyı. Ama bize cd filan vermedi sadece rapor yazdı. Açıkçası ben de unuttum o an. Normalde cd filan da veriyorsa bize neden vermedi ki. Ama genel olarak ben de memnun kaldım. Yaklaşık bir 25 dk sürdü ama gerekli bütün bilgileri verdi
Giz35 PasaninAnnesi yok canım araştırdım üniversitede asistanlar bakıyormuş hem de o yoğunluktan çok az süre ayırıyorlar arkadaşım gitti sonra tatmin olmadılar genesiste cihad hocayı tavsiye ettim ona