Kahramankentli Kızlar bi de hep mide yanması yaşayıp bebeğinin çok saçı olan oldu mu bi de bu yanmalar ne zman başlıyor benim 1 haftadır ara sıra midem yanıyor 26 haftalığız 👌
Gizmolata Kahramankentli bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor bu yangınlar ondan 😂 saçla alakası yok çünkü saçları çıkmadan yanmaya başlıyor. Hayatta yaşamadım mide yanması taki bı gebeliğe kadar. Boğazıma itfaye hortumu sokasım geliyor 😂😂😂
Jdiebsh Kahramankentli mıde yanmasıyla saçın hiç bi alakası yok kızımda aşiri mıdem yanar hiç bişi yiyemezdım elimde maden suyuyla gezerdım ola ola bi kel kızım olmuştu 😂😂😂😂
Mervetekmn Kahramankentli saçla midem yanmasının bi alakası yok mide yanması bebeğin baskısıyla alakalı
Kahramankentli Aryaliya nasıl yok mide yanınca bebek saçlanır derler bu genel bi inanıştır onun için var 👌😂
Myssr Kahramankentli alakasi yok bebek kesenin icinde mideyle alakasi yok. Mide yanması ilk zamanlar yasadm 33. Haftadaym bebegim sacli ama yanmiyo simdi yanmasi gerekirdi midemin kaldiki suyun icinde üstünde kese var bir tsne dhas kese var mideme nasil degecek
Neslihan66 Kahramankentli kesinlikle mide yanması işine inanmıyorum benım hiç yanmadı çocuk kel çıkacak diye bekledim hep bi çıktı dehset saçı vardı😅😅😅
Tazeanne0 Bende 13+5im bir haftadır yangın var midemden ağzıma kadar biri sanki alev topu bıraktı mideme birde reflüyüm canım sürekli buzlu şeyler istiyor 😅
ilknr_ylmz94 Mide yanmasıyla bebeğin saçlı doğması arasında ne gibi bi alaka olabilir mantıklı bi açıklama yapabilecek olan var mı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Bebek mideye baskı yaptıkça mide boğaza asit gönderir ve yanma olur bence bu daha mantıklı
Girlpowerbabe Kahramankentli saçla mide yanmasının ne alakası var yahu rahimde kesenin içindeki bebeğin saçı mideye ne etki edebilir bunlar hep uydurmasyon miden yanmıyorsa yat kalk şükret 😂
Umutluuu Kahramankentli saçla alakası yok maalesef. Benim ikiz gebeliğimde hiç midem yanmadı ama kızımın bayaa saçları vardı. Şimdi de hiç yanmıyo sadece baharatlı ya da yağlı bişeyler yersem hafif bi yanma var. Bakalım olacak mı saçları? ☺️
Eminos123 Kahramankentli midem hic yanmadi bebegim full sacli dogdu hala da sacli 20,5 aylik mide yanmasinin sacla alakasi yok mide ve rahim farkli yerler bunu instagramda bi kadin dogum doktoru da demisti
Bebek-geliyor Kahramankentli bence bir alakası yok organlarımız yukarı baskı yaptığı için mide yanıyor. 30+6 dayım. Gebeliğin ilk gününden beri midem yanıyor 🔥