Zeze2454 Kızlarr dün gece test yapmıştım negatifti atmamıştım testi bugün bir baktım böyle silik bi çizgi belirmiş sizce gebelik var mı? İnternetten baktım bu şekilde gebe olan çok kadın var ütlendim bende ^^ https://resmim.net/i/IPlAT
Ebruyulalii27 Zeze2454 çok yeni olduğunda öyle olabiliyor canım benim testimde öyle cıkmıstı kan vermiştim bi kaç gün sonra beta 32 cıkmstı çok çok yeni olduğu için öyle olabilir sen yine kan testi ver
19231923 Zeze2454 bende de silik olmuştı bi kere yaptığım da ama kanda çıkmadı değildim bazen buhardan kaynaklıda oluyormuş bazen hamilelikte de olabiliyormuş o yüzden en iyisi kan ☺️
sehrengiz_8 Zeze2454 canım 10 dakikayı geçen testlerin geçerlilik etkisi maalesef yok Emin olmak için iki üç gün sonra testini tekrar yap
Tazeanne0 Zeze2454 biraz silik gibi yeni olabilir bir kaç gün sonra tekrar dene hamileysen koyulaşır o 😊 hadi inşallah kızz
Bebegimgeliyo Ebruyulalii27 benimde öyleydi 46 çıkmıstı gebelik var da diyemem var gibi ama demişti doktor bugün gene kan verdim bakalım kaç oldu
Zeze2454 19231923 kan testi vermek için dışarı çıkma imkanım yok şuan bazı durumlardan dolayı iki gün sonra testi yenilediğimde net olursa çizgi o zaman veririm inşallah 😊
Duygu0707 Benim ilk testm silikti 2 gun snra yaptm belirginlesti sonra kandan baktrdim 100 dü beta yeniyse olabilir bu sekilde :)
Mervetekmn Zeze2454 bu testler yapıp 10dk içinde çift çizgi çıkması gerekmıyomu? Ozaman hamıle olmuş olmuyormusunuz
Umutduru Zeze2454 canım dün akşam ben de test yaptım yaklaşık2.saat sonra benimki de böyle silik çizgi çıktı.Adetime daha 4 gün var inşallah hamileyizdir 🙏🏻😍Bu arada son adet tarihin ne benimki 24 kasım
Anestezist Umutduru benimde sat 24 kasım ve bende dün akşam test yaptım 3 saat sonra 2. Çizgi çıktı..senin hangi markaydı benimki freeyl
Ebruyulalii27 Bebegimgeliyo adete birkaç gün kala yapmıştım idrar testini adet günüde kan vermiştim 32 cıkmıstı fakat daha sonra dış gebelik olduğunu farkettik 1 ay oldu en iyisi kan vermek ve takibini sürekli yapmak
Anne18 Zeze2454 saatler sonra cıkan cizgi geçerli sayılmaz kuzum anında cıkan cizgiler pozitif sayılır Umarim gebesindir🥳✴️
Bebegimgeliyo Ebruyulalii27 benimde öylemi acaba sağlık ocağında verdiğim için yarını beklicem sonuc için