Gzmkk Smk yapmadım eşim erken gebelik testi alcak bugün bir de onu deneyim diyorum çıkmazsa kan vermeyi düşünüyorum
Smk Gzmkk bende aynı adet günümde yaparım eger adet olmazsam kan veririm ama agrım var adet olurum belki bakalım hayırlısı artık
Gzmkk Smk ağrıya bakma benimde var ama gelen yok zaten çoğu insan adet ağrısı olup hamile olduğunu öğrenmiş
Smk Gzmkk agrı işte adet agrısı gibi degil ondan ümitlenmiştim keske olsa canım pazar adet günüm işte olursan doktora giderim artık
Nurunannesiii12 Gzmkk ben kaseti söküp öyle bakmıştım öyle silikti ki kaset ten görünmüyor açınca görmüştüm . Sonra kan vermiştim.hadi hayırla beklediign haberler gelsin insaAllah
Nurunannesiii12 Gzmkk 🤗😘 kuzum Allah im güldürsün seni .O güldürünce kimse uzemiyor insallah insallah bekledigin haberi alirsin. Inşallah napsıptır yakindir da rahat edersin.allah inşirah ferahlığı versin yüreğine
Gzmkk Nurunannesiii12 güzel dileğin duaların için allah razı olsun sende sağ salim kucağına alırsın inşallah 😘🙏
Nurunannesiii12 Gzmkk âmin inşallah canım. yerimden kalkmadan yatıyorum ufak da olsa kanama.var.gunlerdir yemek.yemeyi özledim.atistiriyorum hep öyle 😣 bebeğim iyi olsun katlanıyorum artık.