Zeze2454 https://resmim.net/i/rp0Hs Bugün dayanamayıp yine test yaptım yine aynı sonuç 1 saat sonra felan çıktı 2. Çizgi 3ünde de çıkmazdı olmasaydı değil mi ya
Smk Zeze2454 bilmiyormki canım bikac gün daha yap koyulasır belki koyulasmazsa kuruma çizgisidir inş koyulasır
Smk Zeze2454 ovulasyonla hiç bilmiyorm canım gebelik testi daha mantıklı geliyor.Yumurtlamandan kaç gün gecti senin suan
Smk Zeze2454 14.gün normal gebelik testinde ögreniyosun zaten erken gebelik testinde anca sen adet günü yap test.Ovulasyonla ögrenme olayını evet öyle diyolar bana pek mantıklı gelmiyor o durum ama bilemiyorum canım
Zeze2454 Gzmkk maalesef biz askeri taburun içinde oturuyoruz belirli günler çıkabiliyoruz dışarı o sebeple adetimin gecikmesini bekliyorum gitmek için ama belirsizlikten ölsem bari
Nurunannesiii12 Zeze2454 bi erken gebelik testi ile tekrar dene derim canım belkide yumurtlama.devam ediyor olabilir 7 gün daha var hem adetine
Nurunannesiii12 Zeze2454 yok erken gebelik testi yaoicam bi saat sonraya. eğer çizgi görürsem kan da baktircam yarın. Sabah ovulasyon kiti ile ilk idrar da bakindim.silik bi çizgi cıktı umutlandım biraz çık.gittim.test aldim
Zeze2454 Nurunannesiii12 evet ovulasyon testinizi gördüm ama iki çizginin de çok koyu olması lazım silik çıkması normal bir durum inşallah vardır ama Rabbim gönülünüze göre versin
Nurunannesiii12 Zeze2454 adet e yaki n testim de çizgi dahi olmaz di.yarin sabah test yapicam kararsız kaldım . Eğer testte çizgi görürsem kan da baktiririm
Nurunannesiii12 Zeze2454 görmezsem adet olmayı beklicem adetli iken doktora gitmem görünüyor öyle demişti doktorum
Mere Nurunannesiii12 eger ki hcg yuksekse erken gebelik testlerinde net çıkıyor tecrubeyle sabit sabahı beklemene gerek yok benim 16.5 du hcgm gece yapmıştım pozitif cıkmıstı erken gebelik testiyle