Defnederen Zeze2454 canım sabrediyorum zaten inşallah öyledir değerlendirme falan yapmim demi e yarın silikleşirse ne yapıcam🙄
Zeze2454 Defnederen inanın bende ilk kez ovulasyon kullanıyorum o yüzden pek bilgim yok ama benimde ilk günler koyulaşıp sonra silikleşmişti sonra tekrardan koyulaşıp pik oldu o yüzden ümitsizliğe kapılmadan yapmaya devam edin
Zeze2454 @Smk canım birşey sorabilir miyim ben 2 gün yumurtlama bugünde çatlama gördüm ve 3 günü değerlendirdim yarın eşim nöbetçi evde olmayacak o yüzden yarın boş geçecek 3 gün yeterli olur mu sence bazıları 4 gün değerlendir diyorlar kafama takıldı
Smk Zeze2454 canım çatlamayı görünce bırakıyosun zaten oncesinde baslaman gerekiyo o 4 ondan yani çatlama demek vucuttan LH hormonu atılmıs demek yani yumurtlama bitmiş artık gerek yok yani ilişkiye😘
Smk Zeze2454 sadece yumurtlama günü bir kere ilişki yasayıp hamile kalanlar var sen yapacagını yaptın gerisi artık Allahtan🙏
Zeze2454 Smk yumurtlamadan önceki bir günü de değerlendirmiştim o zaman tam 4 gün olmuş oluyor ben sonrasını değerlendirilmesi gerekiyor diye anlamıştım teşekkür ederim yardımlarınız için artık bana beklemek düştü ^^
Gzmkk Smk bende havuç incir kaynattım onu denicem soğan suyuda yapmayı düşünüyorum bu ay inşallah olur
Smk Gzmkk soğan suyunu tavsiye etmem canım ya rahim duvarını inceltiyomuş ama sen bilirsin ben artık cok düşünmicem stresteb olmuyo bu iş yıprandım artık bi ovulasyon yaparım yine işte
Nurunannesiii12 Gzmkk @Smk selam kizlar nasilsiniz .uygulama hata veriyordu duzenli giremedm ovulasyonum bitti adet e 7 gunum kaldi .yarin D21 bakicak kan da salı tekrar gidicem doktora. Ovulasyon görüyorum her ay ama hayirlisi
Smk Nurunannesiii12 Gzmkk slm kızlar özledim sizi bende😘 adet oldum bende 3.günüm bidaha denices ilte bu ay beslenmeme dikkat ederek ve sakin kalarak deniyecegim sürekli kendinde belirti aramayacagım sakin akısına bırakıp rahat olmaya calısacagım postlara cok girip cıkmak istemiyorm tabi güzel haberleri olan paylassın inş hayırlısı olur hepimiz için🙏
Gzmkk Smk 2 gün çok canım sıkıldı havada çok soğuk bunaldim valla daha fazla düşünüp sitres yapmak istemiyorum bende inşallah bu ay güzel bişey olsun hepimizinde sevinelim