Smk Gzmkk benim adetimden 1 hafta önce oluyo ama erken yumurtlama okdugundan 14.güne denk geliyo ondan bakıcam bakalım
Zeze2454 Kızlar benim bugün adetim bitti ovulasyon testini de internetten sipariş vermiştim salı günü ulaşacak elime geç kalmış olur muyum yumurtlamayı kaçırırsam diye korkuyorum o zamana kadar her günü değerlendirmelimiyim?
Smk Zeze2454 en erken pazartesi baslar oda düşük ihtimal onun için sen testin gelene kadar bir gün ilişki bir gün bosluk seklinde yap yine canım ne olur ne olmaz
Zeze2454 Smk aynen öyle yapıyım erken yumurtlarsam birde daha önce hiç ovulasyon kullanmadım ilk kez deneyeceğim inşallah bu ay güzel haberler alırız bizlerde
Smk Zeze2454 8 9. Gün cok nadir yani adet düzenin 24 26 günde falan olanın anca oyle olur genelde yumurtlama 11. Gün ile en gec 21.gün arası oluyor canım
Zeze2454 Smk ben normalde 22 günde bir olurdum ama iki aydır 28 günde oluyorum bir türlü hesaplayamadım yumurtlamayı o sebeple ovulasyon kullanacağım bakalım
Smk Gzmkk benim adetime 11 gün var gögüslerim felaket şiş dokunamıyorum bide bugun camasırıma leke gelmiş ama camasırım koyu renkli oldugu için anlamadım cok hafif akıntımı lekemi anlamadım erken adet falan olmam umarım
Smk Gzmkk bu aksam kasıklarım cok agrıyo belimdede yanma var adet olcan erkenden falan diye korkuyom daha var ama bikere 10gün erken olmustum cok korkuyorm inş gebelik belirtileridir