Nisanurunannesi3850 Kızlar normalde hamileliğimin basindan beri tüm kontrollerime hümada girdim doktorum detaylı için burda radyolog yapicak dedi burda biri 5 dk kendi baktı hemen cikardi beni demisti bu durumu yasayan varmi
Incitanesininannesi Nisanurunannesi3850 ben dün aradım 10 gün snra için gelebilecegimi söylediler hüma hastanesinde ..bende burda bir arkadaş Kızılay hastanesinde Şerif beyi önermişti ilgili detaylı bakti diye .dün Şerif beyden randevu aldım yarın gideceğim inşallah bakalım
halitefe Nisanurunannesi3850 canım perinatolog olan bir doktora gitsen daha iyi bence radyolağa yaptırma
Nisanurunannesi3850 Incitanesininannesi banada burda şerif beyi önerdiler cumaya kadar gitmem gerekiyor memnun kalirsaniz yazarmisiniz banada bugün randevu alcam ona eşide içeri aliyolarmis ondan sıcak baktım bnde kızilay hastanesine
Incitanesininannesi Nisanurunannesi3850 tabi yazarım öğleden sonra randevum , evet eşlerinden içeri alınıyor olması benimde tercih sebeplerimden 🤗
Incitanesininannesi Nisanurunannesi3850 merhaba ben şimdi çıktım ultrasondan cok ilgiliydi Şerif bey ben memnun kaldım, tercih edebilirsiniz 🌸
Eslinasare Nisanurunannesi3850 Ben 3 gün önce şerif beye muayene oldum çok ilgili bir adam herşeyi en İnce ayrıntısına kadar gösterdi söyledi tavsiye ederim
Nisanurunannesi3850 Incitanesininannesi bende tam size yazicaktim insallah bebisiniz iyidir bi sknti cikmamistir😊kac dakika bakti acaba esinizi aldirlarmi iceri cd renkli görüntü fln verdilermi birde ücret 250 tl miydi
Incitanesininannesi Nisanurunannesi3850 yok ne demek çok şükür çok ciddi bir sorun çıkmadı, sadece bir böbrek büyükmüş plesantada asagidaymis biraz oda düzelir ama not alıyorum dedi . Evet eşimde girebildi heryerine bakti bebeğin tüm ölçümlerini yapti . Cd vermedi sadece rapor verdi
Nisanurunannesi3850 Incitanesininannesi tez zamanda geçer insallah🤲🏻🤲🏻Rabbim bebeklerimizi korusun. Çok cok tesekkür ederim siz olumsuz bisey deseydiniz gitmiycektim salı günune randevu aldm sizinde tavsiyenizle gidicem 😊
Incitanesininannesi Nisanurunannesi3850 çok teşekkür ederim cnm Amin inşallah 🥰 Dediğim gibi umarım sizde memnun kalırsınız 😇
mavsnz38_ Nisanurunannesi3850 Şerif bey organ taraması yapıyor demi perinotologlae yapıyor ama radyolog larda mı yapıuor