Elfgny 2melek ben sadece çiğköfte aşerdim diyebilirim😂 sürekli yedim valla doktorumada sordum yiyebilirsin dışarda satılanlarda zaten çiğ et yok dedi zararlı olan etli olanlarmış
Cancan 2melek benim canımın ilk çektiği şey çiğ köfteydi. Ama mahvetti beni. Midemi alt üst etti. Asla duymak görmek istemedim bir kaç ay. Yeni yeni az miktarda canım çekince yiyorum zararı var mı bilmiyorum
Kurtum 2melek çoook yedim. Canım da istiyo devamlı bol limonlu. Gece kaç kere kocama sipariş verdirdiğimi biliyorum 🤪🤪
Haticeyildiz 2melek ye bisey olmaz hamilesin canin istiyo zaten en fazla ne kadar yiyebilirsinki tutma kendini ye gitsin 😀😀😀 bende cok seviyorum ve 2 3 haftada bi bikac tane atiyorum agzima dayanamiyoki insan 😀😀
DilekVolkan Merabalar 12+2 günlük hamileyim şimdiye kadar 3 defa yedim canım sürekli çiğ köfte istiyo ama etsiz olanindan yiyorum etlisi zararlı diye biliyorum
NesrinGnerYlmaz Dışarda satılanların hepsi etsiz 🙂 gıda yönetmeliği olarak etli yapmalarınyasak zaten 🙂
Tgcefesygl Ilk başta bilmiyordum etli yedim iki defa falan çok şükür birşey çıkmadı etli zararliymis ama evde artık etsiz eşim yapıyor hem güvenilir hem daha lezzetli iki haftada bir yiyorum etsiz olunca sıkıntı yok dedi doktorum da 😊