Nurse9502 Merhaba arkadaşlar 1391 bhcg keseyi 2500 lere geldiginde bakalim dedi yani iki gün sonra cumaya kadar 4+5 olucaz kese görünür mü acaba bu şekilde olupta gören oldu mu?
Brcccc Nurse9502 görürsün canım haftana göre beta değerin gayet güzel ben de 4+4 te görmüştüm keseyi 😍🤗
Gizemmmmmmkync Aybem bende 18 inde gideceğim. Aynı senin gibi çok heyecanlıyım. Bu arada nerelisin merak ettim 😊
Nurse9502 Brcccc Bugün baktı doktor ama görülmedi haftaya gel dedi vajinal olarak baksak görülür belki dedi ama bekleyelim haftaya kadar dedi😕 ama rahim duvarımda kalınlaşma varmış bhcg de 3291
Gizmolata Nurse9502 hayır kesinlikle olmuyor benim abimde bu işi yapıyor zararı olsa bana yaptırmazdı 🥰
Nurse9502 Gizmolata teşekkür ederim😊 peki kaçıncı haftada gördünüz benim 4+5 Bugün usg ile karından baktı görülmedi ama bhcg 3291 Dr. sağlıklı artışım olduğunu söyledi
Gizmolata Nurse9502 ben 5+5 ti gördüğümde 1 hafta sonrada kalp atışını duymuştuk( o da alttan muayne ile duyuldu) 🥰
Brcccc Nurse9502 gayet iyi yükselmiş bazen kese oluşumu geç olabiliyor hiçbir zaman stres yapmamak Allah ' a bırakmak lazım inşallah görürsün tırnak altından can veren Rabbimden ümit kesilmez 🙏
Bsraao Sevde3333 bende pazartesi kan verdim kuzum 50 çıktı bu gün yeniledik 390 çıktı bende geç döllenme seninkide öyledir benimde adetim çok uzun sürmüştü . Muhtemelen bu yüzden olabilir . Dualarım seninle canım
Sevde3333 Bsraao aminn canimm🥰❤ peki adet tarihine gore kac haftaliksin ben 6+6falan oldum ama dr betaya gore 4 5 demisti