28umran52 Anneler midem çok bulaniyo yaniyo 24 haftalik hamileyim dun geceden beri dayanilmaz oldu mide bulantisi biseyde yiyemiyorum doktora gidemiyorum karantinadayım 😔😔
Meryemkale 28umran52 ilk haftalarda da bulantın oluyo muydu canım eğer o zaman kullandığın bi ilaç varsa onu al rahatlatır seni
Ogi34 28umran52 canım madem hastaneye gidemiyorsun şurup felan alamıyorsun saguk süt ve sade maden suyu içmeni tavsiye ederim bana iyi geliyordu sende bi dene geçmiş olsun😊
Aleynasoydann 28umran52 benimde aynı şekil doğumuma az bi zaman kaldı dün gece aşırı mide yanmam oldu ilaç dahi fayda etmiyor kusunca rahatladım herşeyi denedim bide
28umran52 Meryemkale vardi canim o ilaçtan yok elimde eşimle karantinadayız şuan alıcak kimsemiz yok reninne dou mide ilaci iciyorum rahatlatmiyo
Meryemkale 28umran52 ne kullanıyodun canım ilaç bide nerde oturuyorsun eğer yakınsak kullandığın ilaç bende varsa yolarım sana
Meryemkale 28umran52 bi komşunuz falan varsa eczaneye gitmesini rica etseniz belki onlar temin ederler çok üzüldüm şuan canım ya keşke yakın olsaydık
28umran52 Meryemkale Var canım karantinadayız diye yaklaşmiyo kimse görümcemi aradım alıcak canım getircek o uzak ama olsun sağol canım düşüncen yeter
ikizkusannesi 28umran52 eczaneyi arayın onlar size getirebilir durumunuzu anlatın allah yardımcınız olsun,ilaç dolunda hiç bir şey ile geçmiyor benim bulantım malesef