NisanAda1 Selam hanımlar haftaya Çatı muayenesine giricem neler yaşıcam can acıyormu kaç dk sürüyor olan annelerim yardımcı olabilirmi🙏
Arasarzu NisanAda1 Bende haftaya olabilirim doktorum yapabileceğini söyledi rüyalarıma girmeye başladı şimdiden 😊
balyanakoglum NisanAda1 acımıyor desek yalan olur bende yeni oldum ama dayanılmıcak kadar değil. İlişki kadar acıyor
Sevnur5656 NisanAda1 Pazartesi alttan muayene oldum hiç his etmedim bile kişiden kisiye değişiyor ben bi baktım bitti bile 5 10 saniye tek sürdü benimki
Nazife3232 NisanAda1 2 kere oldum burdaki yazılanları okudum resmen kabusum olmuştu korkmayın çok kısa suruyo kendinizi kasmazsanizda hiç canınız acımıyor
Leman3 Kac dakıka degılde saniye sürüyo.kimisinde acıtıyo kimisi hic acıtmıyo.ben sevmıyorum catı muayınesın:)
Arasarzu NisanAda1 Doktorum cihazla bakıyormuş ama yinede korku var 😊 fazla alttan muayene olmadım ondan galiba
balyanakoglum NisanAda1 sonrakiler kadar. Kendini rahat bırak derim nefes al. Kasıp kendini çekersen bağırırsan falan ebd doktora normal doğum yapamaz diyor haberin olsun. Ya da doktor sana söylüyor yapamazsın diye. O yüzden acısa da çaktırma normal istiyorsan 😉