Mrvekccc Arkadaşlar kaçıncı haftalarda aşı olunuyor ben 15+2 daha önce hiç aşı olmadım siz kaçıncı haftalarda oldunuz
Srnykp1904 Mrvekccc bn ilk aşıyı bebeğin hareket e başladığı zaman demişti 5 aydı o zaman lar belirli günler yazıp veriyor hemşire
Pembgl Mrvekccc 19. Haftada tetanoz olmuştum 1 ay sonra da 2. Doz zaten başka aşı da yok diye biliyorum
Begumunannesi Mrvekccc sağlık ocağına gebelik kaydı oluşturduysanız eğer hemsire bilgi veriyo beni 20. Haftada çağırdı 20. Haftamı bekliyorum
Mrvekccc Srnykp1904 bende daha oynama olmadı 16 haftama girmek üzereyim 16 haftada bir gelin dediler sizce gitmeli miyim yoksa oynamaya başlayınca mı gideyim
Srnykp1904 Mrvekccc bana haraketini hissettiğin zaman gel ilk aşıni yapalım 2 . Yi de ilkini olduğun dan 1 ay sonra oluyo
ssnnmmm Mrvekccc ilk dozda çok hafif sızı vardı ama günlük hayatımı etkileyecek kadar değildi 2.dozda hiç ağrı olmadı
Ebruuka Kuzum 20. Hafta da ilk doz 25inci haftanda ise 2. Doz tetonoz aşısı oluyorsun sadece toplamda 5 doz şeklinde geri kalan 3 dozu da doğumdan sonra vuruluyorsun eğer vurulursan 2. Gebeliginde vurulmuyorsun
Mrvekccc Ebruuka anladım o zaman bende 20 haftama yakın gideyim bana 16 da gel dediler bi hareket ettiğinde gel dediler kafam karıştı