hiranurun_annesi Arkadaşlar mâlum gebelikte ilac kullanimi yasak dunden beri bogazim cok yanıyor ve beni zorluyor . Evde yapabilecegim bi öneriniz var mi acaba ? Benimle paylaşırsanız cok mutlu olurum.
Cemrreedemirci hiranurun_annesi kötüyü çağırmak istemem ama covid olabilir mi? Dün bir uzman neredeyse bu sene grip kalmadı boğaz ağrısı bile covid dedi..
Umksanbe hiranurun_annesi canım pastil kullan derim birebir resmen bogaz agrısına tabi doktoruna da sor ilk önce 😇
Srnysl hiranurun_annesi limonlu sıcak su iç canım birde bir kupa sıcak suya çay kaşığı ucuyla toz zencefil köy karıştır iç bende böyle atlattım Allah şifa versin 🤲
Aysemsiler hiranurun_annesi bana bepanten pastil verdi doktorum onu kullandım gerçekten çok işe yaradı feci boğaz ağrım vardı covid testimde pozitif çıktı neler çektim rabbim yaşatmasın bidaha 😔
hiranurun_annesi Cemrreedemirci yok cok şükür covid degil burun akintim var cunku esim grip oldugu icin bana da bu sekilde bulasti
hiranurun_annesi Umksanbe ben en yakin zamanda doktoruma kosayim o halde grip olunca bağışıklık düşük olur diye hastaneye gitmeyi ertelemiştim ama mecbur gitmem gerekiyo sanirim cok teşekkür ederim 🥰
Umksanbe hiranurun_annesi özele gidiyorsanız telefon ile de iletişim kurabilirsin telefona e reçete gönderiyorlar 😇
bgm44aym Bir cezvede yada tavada 1 yemek kaşığı hakiki tereyağını erit ısınsın sonra da 3 yemek kaşığı pekmez koy el yapımı olursa pekmezin daha iyi şifa olur canım iç sıcak sıcak Allah in izniyle akşama iyileşirsin
hiranurun_annesi Umksanbe oyle mii 🤭 cok sevindim bu yoruma daha once hic duymamıştım. Kesinlikle oyle yapicam cok yarariniz dokundu bana Allah razı olsun ❤
Sevmmmm hiranurun_annesi zencefil limon ve balı sıcak suda demle iç boğaz ağrısı soğuk algınlığı semptomuna çok iyi geliyor