Zeynepemre Hanımlar cimcimem doğalı bugün 6 gün oldu. Ve altını değiştirirken düştüğünü farkettim akıntı kanama vesaire hiç bişey yok şükür. Ama o bölgeye herhangi bişey yapmam gerekir mi ? İlk olduğu için bir bilgim yok yardımcı olur musunuz 🤱😍
Ozlenenclk Zeynepemre canım evzanede göbek bağı temizlemek için set var al ondan devam et temizleye Yen'i düşmüş mikrop kapmasın bide kıyafetleri ütüsüz giydirme zıbınları özellikle bi süre daha
Mine Zeynepemre amaaann altı gün oldu da göbeği mi düştü hanımefendinin😍 maşallh cimcimeye😘🤣 teyze olmak illa konuyu bilmek gerektirmez 🤣😂
Sonay Zeynepemre ay maşallah kuzuya Allah Analı babalı büyütsün. Bebeğinizi yıkayın ve Orayı iyice kurulayın alkol vesaire kullanmanıza gerek yok sadece Islak bırakmayın yeter ☺
1PrensAnnesi Zeynepemre aaa doğdu mu ☺ Tebrik ederim cnm benm sağlıkla sıhhatle büyüt inş 💙 nasıl doğum yaptın deneyimini paylaşırmısın bizle😍 destek olsun
Zeynepemre Mine kız alışmak ne demek içime böyle kalbimin ortasına alıp koyasım var çok uyuyunca özlüyorum bile
Mine Zeynepemre 😂 en son aklıma geldi de çocuk geldi acaba beşik geldi mi diye iyi iyi gözünaydın canım🤗
Zeynepemre 1PrensAnnesi geldi teyzesi geldi 😍😍 Allah razı olsun darısı sizlere insallah 😊 Yazıcam canım detaylarına kadar yazıcam da fırsat bulamıyorum bir türlü 🙈
1PrensAnnesi Zeynepemre aminnn inş🙏🏻 Zorluyo o zaman hanımefendi☺☺☺ Aman onun canı sağolsun bekleriz biz