123ozlem Merhaba güzel anneler 18+4 olduk bugün yaklaşık 20 gündür beyaz kremsi bi akıntım oluyor sizlerde bu durumu yaşayanlar varmı ?
Sermec27 123ozlem bende Allah nasip ederse 11+6 haftalık hamıleyım benim de oluyor akıntım bazen cok bazen az doktorun normal dedi
MehZey @Sermec27 123ozlem 36. Haftamızı doldurduk hala devam ediyor sıkıntı etmeyin camasirinizi sürekli değişin günlük ped veya peçete kullanın 🥰
dd34_ 123ozlem bende fazla olmuyor hiç dün hastaneye gidio geldikten sonra gördüm yoğun bi şekilde hatta bağırmaya başladım suyum geldi diye acemilik bu olsa gerek 😂
123ozlem İstemsiz korku oluyor deneyim olmayınca hergün 3 dwfa değişirim çamaşır ütülemeden asla giyinmemem normalinde
MehZey 123ozlem korkutmayin kendinizi gayet normal hergun görüyorum biraz belimi zorlaşan fazla oluyor o gün
Sermec27 Elcin123 benim oğlumda doguma kadar hiç akıntım olmamıştı bu gebelik daha farklı akıntım ilk gebeliğe göre biraz fazla 🥰
MehZey Sermec27 ben özellikle belimden rahatsız olunca ve yoruldugumda çok az yoğunlukta gördüm normali hergun oluyor azar azar 😊