Zilanerdemm Hamilelikle aksef kullanımına ne diyorsunuz bayanlar kullanan var mı ? Doktorum Kullanabilirsin dedi ama 🙄
cgelmas Zilanerdemm tam da düşünürken bu posta denk gelmek.. ben de idrar yolu enf çıktı doktorum aksef verdi çok kararsızım
Ates2020 Zilanerdemm doktorunuz verdiyse kar zarar oranını düşünüp vermiştir. İçmeyipte kendinizi mahvetmeyin hastalığınız ilerlerse bebeğinize daha çok zarar verirsiniz!! insanlar neler içiyor hastalıklarla boğuşurken hamile kalıyor çok şükür bebekleri rabbim koruyor
aser_cgnfrkn Zilanerdemm ben idrar yolları enfeksiyonu için kullandım. Doktorum enfeksiyonun bebek için daha zararlı olduğunu söyledi
A2017 Nasıl ya o antiyoptik ben sürekli kullanıyorum bende kıl koku imtihanı var diye şuan da da boğazımda çıktı intihap ama içmiyorum kesinlikle
hanibazen 2 kutu kullandım idrar yolu enfeksiyonu için. Kendi doktorum vermişti sağlık ocağındaki doktor da bir zararının olmayacağını söyledi üstelik sanırım 8. Haftada falandım. Doktordan daha iyi bilemez burdaki hiçbir anne doktorunuza güvenin