Eymenikrayagiz Bugun uyandim goz cevremde cil gbi beneklenme oldu nasl engelleyebilirim 3.gebeligim diger ikisinde hic boyle bisey yasamamistim ya da dogumdan sonra gider mi😭😭
Duygu4444 Eymenikrayagiz benimde yüzüm tahriş olmuştu sivilceler çıkmıştı Hindistan cevizi yağı sürdüm 3-4 güne hiç birşey kalmadı
__zulalguzell16 Eymenikrayagiz canım yakın bir arkadaşımın olmuştu oda doğumdan hemen sonra lekelerine saçını sürmüş geçti demişti ilginç bir bilgi ama denemiş olmus bir araştır istersen derim
Cicekduru Eymenikrayagiz dogum yaparken yuzundeki terleri saclarinla silersen hic bir leke kalmiyo hatta dogumdan sonra okadar guzellesiyosun ki anlatamam beni goren hayret etmislerdi dene mutlaka🥰
Bulutsevdasi Eymenikrayagiz canım ayva çekirdeği ni kaynat jelimsi kıvam oluyor. Onu soğuduktan sonra izlere çatlaklara sür . Hatta dondurucuya da koy çekirdekleri doğumdan sonra yazın göğüs ucunda ki yaralara sürersin.
__zulalguzell16 Eymenikrayagiz bozma moralini canım böyle şeyler için bu tarz şeylerin çözümü elbet var sen bebişini düşün kötü etkileme annelik böyle birşey bebişlerimiz bize hatıralar bırakacaklar :)
Eymenikrayagiz Cicekduru suan 25 haftaligim ama sezeryanim nasl silicem blmiyorum cook merak ediyorum insaAllah daha fazla artmaz
FatmaZeynep Eymenikrayagiz aymem benimde yuzumde lekelerim var sezeryanim nasil silicem bende uygulayim