malatya4444 36+2 haftalık olduk hafif hafif yalancı dogum sancılarım oluyo arada kasılmalar oluyo benmle aynı olanlar sizler ne durumdasınız
Cansualiasaf malatya4444 merhaba aynıyız ama benim sezeryan olucagı için 21 gün alıcam inşallah sağlıkla doğuralım inşallah 🤲
Merveonayy malatya4444 son 19 🤲🏼 37+2 benimde aşağı çok baskı var kasıklarım ağrıyor, çok sabırszm ama artik yalancı sancılar başladı ama bel ağrısı arada yoklayan adet sancısı gıbı ağrılar
MinelinAnnesi malatya4444 Benimde son 25 🥰🤲🏻 Aynı şekilde arada yalancı sancılar yokluyor ama buna şükür sağlıkla kavuşalım inşallah🥰🤲🏻
Inci20192021 malatya4444 son 14 gün 🙏🥰 35 haftalık hamileyim. İlk hamileligimde hic bukadar agrilarim olmamisti ikincisi baya zor gecti saglikla gelsin bebisler 🤲🏻🤲🏻🐣🥰
malatya4444 Merveonayy benm bel agrisindn çok sag kalcamın agrisi öldürüyo beni geceleri hareket etmek iskence oldu artik
Merveonayy malatya4444 günde 3 4 defa yokluyor yani ilk gebeliğim emin değilim ama kasık ağrısı alt tarafa baskı bel ağrısı günde 3 4 kez 15 20 dk süreyle yokluyor
malatya4444 Merveonayy hm anladim.benm bu 3. Ama ilk hamileligimde daha cok yalanci sancilarm oluyodu bunda bir iki sefer oldu o kadar
malatya4444 Inci20192021 benmde ayni oglanlarimda rahattm bu kız beni mahvetti ama olsn sag salim dogsunda hayirlisiyla 😊