Leylaozlgl1 Slm kizlar gebelik sekeri çıkan çikolata fln ya da çayın yanında bişey tüketebilir mi bilgisj olan var mı
ArasMom34 Leylaozlgl1 hergün şekerini ölçüyor musun benim ki öyle idi değerime göre ogün canım istiyorsa bitter yiyordum
Leylaozlgl1 ArasMom34 yok olcmuyorum sağlık ocağından test yaptirdim ayın 30 doktora gitcem bklm doktor ne diyor benim tokluk şekerim yuksek çıkmış doktor size neleri yasakladı acaba
ArasMom34 Leylaozlgl1 benimde tokluk şekerim yüksek açlık normaldi ama pilav şekerli seyler az fazla yiyim açlık bile yükseliyordu havuç bile sekeri yükseltiyor ben kendim kontrol atında tuttum bazen diyet listesi veriyorlar birde ölçüm için cihaz alıyorsun
-Ozlemcelik388 Benim su fazlalığından dolayı şekerden supheleniyorlar. Beyaz ekmek makarna pilav tavuk çikolata tarzı şeyler hep yasak. Kemekli ekmek yiyorum sebze yemeği yiyorum.
ArasMom34 Leylaozlgl1 amniyon sıvınız çoğalır normal doğum düşünüyorsanız bebeğiniz iri bebek olur benim dikkat ettim suyum normal oldu bebeğimde 4000 kiloydu