Mry1054 MerveKaya38 evet 😘🥰 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼🥰 kaçıncı hafta cinsiyet belli mi :)
MerveKaya38 Mry1054 yok şuan 9+1 haftalik olduk 🥰❤️ Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah 🤗😘
Mry1054 MerveKaya38 veteriner hekimim.. Temmuzda karlıovaya atandım eşimin görevi çakılı olduğu için benimle gelemedi.. O Balıkesirde ben bingölde ☺️
hulya4627 Kubranurilhan maraşta yaşıyorum 26 yaşındayım 2 gebeliğin 14 temmuz görünüyor ama sezaryen olacağı için daha erken alırlar
Mervedmrdzn hulya4627 merhabalar ben de Maraş’ta yaşıyorum. İlk gebeliğim. 7+5teyim ben de. Hangi doktora gidiyorsunuz?
MerveKaya38 Mry1054 amin inşallah canım rabbim sabrını da veriyordur 🤗 ama teklik zor ya ben çok çektim 😔
Mry1054 MerveKaya38 Allaha şükür evet Rabbim Bi şekilde kolaylığını veriyor beklemiyorken bir de evlat nasip etti Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah 🙏🏼 eşiniz emniyet mensubu mu yoksa sağlıkçı mı??
Eda-asellinam35 Ccff3435 öyle mi ne qüzel ama benim ilk sezaryen olduqu için muhtemelen öncesinde olucak vakalım hayırlısı hakkımızda 🥰
Ccff3435 23 temmuz görünüyor ama dr dan bilgi almadım. 26 yaşındayım, İstanbul da yaşıyorım şuan 8+5 im.
Mry1054 Demetslt eğer erkekse dünya üzerindeki en şanslı annelerdensiniz tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin ☺️