Serppilll Merhaba daha yeniyim ama cinsiyet erkek ve cesur ismi nasıl sizce eşim soledi.nasıl güzel çağrışım yapıyormu?yoksa baska isimmi dusunmeliyim.aranizda cesur ismini koymayi dusunen varmi.veya koyan tesekkurler.
mavi2804 Serppilll senin ve eşinin içine sinmesi önemli olan canım 😊 ama benim fikrimce cesur ismini koymayı düşünmezdim. Bizde ortak bir kararla Ali Çınar koymaya karar verdik 😊
ayseguler01 Serppilll Biz Cesur ismini koyacağız beğeniyoruz eşimle ortak kararımız Ateş, Atlas ve Cesur arasından seçim yaptık
Mehtapakgl Serppilll ya çok iddialı bir isim. Ama kulağa güzel geliyor. İnanki 1 hafta bebeği o isimle sevdiğinizde diliniz alışıyor ve başka isim düşünmek bile rahatsız ediyor insanı. Biz nasip olursa oğlumuzun ismini Batı koyacağız ilk zamanlar biraz alışamadım ama şimdi başka ismi ben istemem.
ayseguler01 Serppilll Evet çok kullanılmıyor, son zamanlarda hep aynı isimler duyuyoruz bu yüzden farklı olsun istedik
miralpinannesi Serppilll aslında hiç duyulmamış isimdi komşumuzun çocuğunun ismiydi kulağa hoş geliyordu o zaman bekardım isim muhabbeti açıldı sordum anlamı nedir diye mir güç demek alp savaşçı o günden beri bi erkek evladım olursa ismi belliydi eşime de söyleyince oda beğendi 😊