Arkadaşlar kendinizi korkutmayın hiç o kadar korktuğunuz GB olmuyor inanın rahat mutlu girerseniz öyle çıkıyorsunuz iki kere tecrübe ettim şimdi üçüncü kişiye göre değişiyor ve şunu da söylüm sonda hiçççç acıtmıyor tek korkunuz o ise anlamıyorsunuz bile genel olmuştum ben ikisindede uyandığında adet ağrısı GB ağrı oluyor zaten hemen serumla iğneler VS geçip gidip dayanılamayak bişi yok ayakta kalkarken yere bakmayın yawaş yawaş önce oturun Bi dk so ra ayakları indirin karşıya bakarak kalkın bu kadar olursa Bi baş dönmesi yardım edio hemşireler allahım izniyle şubatta doğum yapıcam sezeyan tabi ki can bu insan ister istemez ürperiyor bebeğinizi düşünün bol bol dua edin rabbim in izniyle atlatırız inşalla6sağ sağlim (bu ara da ilk doğumumda ameliyathanede kıyametler kopardım kalsın doğurmuycam DİE yatıramadılar sedyeye kalkıyorum sürekli 😁😔ayy rezillik diz boyu utandım sonra kendimden wallahi Bi uyudum Bi uyandım okadar çok özür diledim sonra herkesten çok anlayışlı davrandılar sağolsunlar) rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın dar da zor da bırakmasın cümlemizi isteyen herkese nasip etsin