Yenianne001 mlsmrtgl az önce belki siz de görmüşsünüzdür. Ayrıntılı ultrason için 2700₺ istemişler, tekrardan size geldim. Ne kadara yaptırdınız sadece hazırlıklı olmak için soruyorum fiyatı önemli değil 🙈😇🙏🏻
mlsmrtgl Yenianne001 Ayrıntılı usg için ekstra bir para almıyorlar sadece doktor muayene ücreti alıyorlar.
Yenianne001 mlsmrtgl cuma için randevu oluşturdum ilk kez gideceğim, her gün bir şeyi merak ediyorum doğumda eşi içeri alacaklar mı istersek ? Siz sordunuz mu hiç
mlsmrtgl Yenianne001 Pandemiden dolayı almıyorlar suan. Önceden normal doğumda alıyorlardı sezaryende yasaktı.
Yenianne001 mlsmrtgl hmmmm teşekkür ederim. Acaba sezeryanda neden yasak. Perde oluyor ya ilk ikimiz görseydik bebeği
mlsmrtgl Yenianne001 sonuçta ameliyathane. Siz doğum yapıyorken başka biri farklı bir ameliyat olabilir.
Yenianne001 mlsmrtgl ne biliyim burda alınanları okuyunca ben de ümitlenmiştim. Normal olsa kendim sokmam içeri ama 😅 sezeryan olunca perde oluyor ya arada o yüzden arkada yanımda olabilir diye düşğnmüştüm hayırlısı diyelim o zaman
47zeynep47 Yenianne001 bende mardindeyim ama mardidnen. Batman’a nasıl yetiseceksiniz çok merak ettim😄
Yenianne001 47zeynep47 sezeryan istiyorum zaten. Mardin ilçesindeyim. Mardin merkez de Batman merkez de bize aynı mesafede. Batman yolları ve hastanesi daha iyi olduğu için böyle tercih ettik. Çevremizdeki herkes öyle yaptı bi zorluk da olmadı
Yenianne001 47zeynep47 sezeryan günü alıp 1 saat yol sürüyor 2 saat önceden gideceğiz ben zaten yeterince stresliyim saolun korkuttunuz
47zeynep47 Yenianne001 yok cnm ya kusura bakmayın normal doğum için demiştim Allah kolaylık versin benimde 1 buçuk saatlik Savur ilcesindeyim ordan Mardin merkeze geliyorum Mardin’de niye doktora gitmediniz onu merak ettim😅
47zeynep47 Yenianne001 aynen gerçekten batman yolu dümdüz bende geçen sene orda amaeliyat oldum gözümden sıksik gittiğim bir il
47zeynep47 Bu arada Şenses giyime gitmeni tavsiye ederim bbeek zıbın ve elbiseleri çok güzel orda ben ordan yaptım alisverisimi
Yenianne001 Srplhrgl kanzın adı değişmiş ben de bilmiyorum bilen yazabilir mi oraya gitmeyi düşünüyordum