EvliHuzurluCocuklu Oğlum 25 aylık. 7 aylık gebeyim. 2 evladımız da erkek oluyor. Valla bi tane hastane çıkışı alıcam onun da ayrı olsun.Yedek gene biraz tek badi alıcam.Başka da bir şeye ihtiyacım yok.Çünkü hem oğlumun bütün her şeyi duruyor,hemde çok yakın arkadaşım kendi oğlunun küçülenlerini verdi 4-5 torba.Hepsi de bi kaç kere giyilmiş. Yıkadım pakladım koydum dolaba.Bende ilk oğluma alırken, arkadaşım da kendi oğluna alırken hep imkanlarımız dahilinde sıfır almıştık yani.Tertemizler yeniden masraf edeceğime başka şeylerine kullanıcam o parayı.
Büyük oğlumun kıyafetinden ayrı, oyun halısı,hoppala,reflü yatağı,küvet kova seti,çeşitli 0-6 / 6-12 ay oyuncakları,aktivite masası vs hepsi duruyor. Çünkü zaten kardeş istiyorduk bende sakladım.Tekrar tekrar niye alayım hepsi yepyeni duruyor.Bu doğsun büyüsün sonra veririm birine oyuncakları filan kırılmadıkça.
Eğer 2. Bebeğim kız olsaydı, o zaman alışveriş yapardım ama çok abartmazdım.Pandemi dönemindeyiz malum.Hele ki bebekler çok kusar kaka çiş sızar, gerektiğinde evde yani abisinin mavili yeşilli takımlarını da giydirirdim nolcak.