Beyzahezer Benim gous ucum yok bebek dogdugunda nasil tutacak benim.gibi olanlar varmi aramizda ne yaptiz ne yapmam gerekiyor yardimci olurmusunuz
Busraveminisi1 Beyzahezer kauçuk göğüs uçları var canım emziğimsi göğüse takılıyor yapışıyor vakumlu onla rahat edersin
DKaya Beyzahezer benim tek göğüs ucum yoktu. Bebeğim alamıyordu. Tek göğüsten emiyordu. Sağma makinası almıştım sağa sağa ucu çıktı bebeğimde almaya başladı
Esra_80_ Beyzahezer bu bendede var ya 🤷♀️Benimde hiç göğüs ucum yok 🤦🏼♀️Hep diyorum çocuğum nasıl emecek
DKaya Beyzahezer erkenden sakın yapma. Bildiğim kadarıyla erken doğuma bile sebep olabilir. Doğumdan sonra bebeğin göğsünü almazsa sagarsin
DKaya Beyzahezer benimde hiç yoktu ama emdi Allah’a şükür sıkıntı yapma doğumdan sonra dediğimi dene. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰
Ozdmrkbraa Beyzahezer benimde göğüs ucum yok bebeğim tutamıyor silikon uc kullanıyorum sağma makinasıyla sağıyorum onunla biraz olsun çıkıyor ama bebeğim yüne de tutamıyor zamanla olur dediler
Sevo03 Beyzahezer 23+3 haftalık hamileyim lanolin krem var onu kullanıyorum hamilelikte ve doğumdan sonra da kullanabilirsiniz. Benim de gögüs ucum yok o kremden sonra cıkma ya basladı kremi gece sürüyorum ertesi gün gögüs ucum çıkıyor.
Sevo03 Beyzahezer inşallah benim gögsüm de yanma şeklinde bi acı oluyodu ıılık duş aldım sonra onu sürdüm. Deneyin belki iyi gelir 🐣
esrarse87 Gögüs ucu çıkarıcılar var ama 37. Haftadan sonra kuşlanmak lazımmış. Emzirme danışmaları silikon ıcı önermiyor süt gelmesini çok uyaramıyormuş o uç yüzünden.