Ftm34 Kızlar 11 haftalığım. Sabahları aç karnına aşırı öğürmem oluyor prilam da işe yaramıyor kontrole de daha var sol boşluğum agrıyor kendimi kasmaktan öğürürken..bunun bebeğe zararı var mı korkuyorum cidden yaşayanlar var mı
Aysn6767 Ftm34 hic bir zararı olmaz canım korkma ben 4 ay boyunca kustum abartısız o öğürmeler içim dısıma cıktı sanırdım gecer gider merak etme 🌸
Myssr Ftm34 ogurmekten bebege bisi olsa herkesin bebegi sağlıksız olurdu. Takip ettiğim bi uzman cok guzel mide bulantısı paylaşımlar yapmıştı ss aldim ama buraya foto yüklemek işkence
Prensannesii1 Ftm34 çok normal canım hamileliğimi öğrendiğim gün başladı ki taa 5 aylık olana kadar devam etti arada bir yine oluyor hic sıkıntı etme kendine gayet normal
Kiymtaysenur 14+4 üm bende de var hala o öğürme sabahları hiçbir şey miğdem de olmamasına rağmen oluyor midemden sarı sarı şeyler çıkıyor
Ftm34 Kiymtaysenur aynı gerçekten normalde gün içinde olmuyordu gün içinde de artık çok bulanıyor gece uykumdan falan uyanınca uyuyamıyorum 😔büyüdüğü için mi bu kadar şiddetlendi bilmiyorum
Mmalp Merhabalar benimde bulantılarım var mide ilacı alıyorum ama fayda yok sakız çiğnemekle günü geçiriyorum