BeyzaNurD Kızlar evime 3-4 gündür karınca doluyor hepsini yok ediyorum ama daha da çok çoğalıyor nasıl kurtulabilirim??? Eşimde karınca gelmesi eve bebek gelmesine yoruyor hiç böyle birşey duydunuz mu?
deletedmom43 BeyzaNurD Eve bebek gelince karınca bastığını hiç duymadım,ilahi 🙂 Hemen ilaçlatın canım. Doğumdan sonra bebeğin ağzına,burnuna,kulağına filan girer,neme lazım
NaimeYilmaz BeyzaNurD başka bocek yoksa geldıgı yerlere naftalın kesesı koysun esınız sız cok ellemeyın naftalıne ama. Öldürmüyorsunuz dimi? Karınca öle azalmaz ..
Gizemgizem BeyzaNurD her yolu denedim hatta toz seklinde ilaclari var onun ustunden bile geziyorlardi limondur nanedir vs herseyi en sonunda evi ilaclattm ama sivi ilaclamayla 2 yil olacak hic gormedm
BeyzaNurD NaimeYilmaz dün çok olduğu için ben süpürgeye cektim sonra da çok üzüldüm 🤦🏼♀️ Bugünde iyi mi temizlik yaptım insallah gider
NaimeYilmaz BeyzaNurD naftalın koymazdanız azalmaz canm maalesef sypurgeyı bosalttın dmı ordan gerı cıkar cunku
BeyzaNurD Gizemgizem bakalım bende deneyim hiç olmadı bu yorumunu değerlendiricem Canım teşekkür ederim
Aysimaveannesi BeyzaNurD canim bizimde eve karincalar giriyordu ben temizledikce onlar geliyordu ama ben hamileydim ilk haftalarimizdi valla evi degistirerek cagre buldum kiraciyiz bizde🤣🤣
Aysimaveannesi BeyzaNurD valla canim ben hic bir cagre bulamadim ya hic biri fayda etmedi ben temizledikce geziyorlardi etrafta artik yedigimiz ictigimiz giydigimiz hepsinden cikmaya basaladi bende karincalarin onune oturup aglardim🤣🤣🤣kurtulamiyordum cunku en sonunda evi degistirdim megerse evin temelinde karinca yuvasi varmis ev sahibide soylemedi iki ay oturdum sadece o evde karincalar olunca tasindik
BeyzaNurD Aysimaveannesi böyle geri kafalılar hala var mı ya evinde birşey var da söyle benimde basıma geldi canım rutubet falan en iyisi bende önlerine oturup ağlayayım😂😂