Blackk34 Arkadaşlar hangi hastane, hangi doktor ile normal doğum yaptınız? Memnun kaldınız mı? Ben normal doğum yanlısı bir doktor arayışımdayım önerilerinizi bekliyorum.
Hanz Blackk34 canım dogum yapmadım ama mehmet alicik gidiyorum ozel muayenesi var esencanda ve birinci hastanesinde dogum yaptiriyor ve esencan cok iyi dedi disaridan goruldugu gibi degilmis dedi ve ben ebe hanımıda hel yanimda istedim inanilmaz memnunum cok ilgileniyorlar butcu konusunda da zorlanıyorlar
Blackk34 Hanz çok teşekkürler bilgi için şu an Medicana’ya gidiyorum ama sanki biraz sezeryan yanlısı gibiler o yüzden doktor arayışındayım. İnşallah doğumunuz iyi geçer.
Hanz ipekipek şöyleki ocak ayında zam yapılacakmış ama ben sizi zora sokmucam dedi özel muayene de sigortamız yok 200 tl veriyoruz 14 günde muayene ücretsiz ve orada doğum yaptırmış çok memnunum ekipleri çok iyi dedi bir arayaip randevu oluşturabilirsiniz isterseniz numara veririm size asistanının
ipekipek Hanz Bende numarası var vermişti bende gideceğim ama doğum ücretini sormayı unuttum konuştuğumuzda. Doğum ne kadar olacak peki esencanı mı tercih ettiniz birinciyimi ? Kusura bakma çok sordum :)
Hanz ipekipek yok canım sorabilirsiniz tabikide sora sora öğreneceğiz ☺️ Dediğim gibi ocakda zam olacak o zaman konuşacağız ama ben esencanda yapmayı düşünüyorum çünkü orasi bana 5 dk falan daha iyi olur diye düşündüm
ipekipek Hanz Bu arada reyap hastanesi sizi arayıp indirim talep ettimi :) Bize mehmet beyin hastası olduğunuz için indirim sunabiliriz isterseniz falan dediler o sebeple bu kadar merak ettim aslında doğumlar ne kadara gelecek diye :)
ipekipek Bende birinciye yakınım :) Ama esencan hastanesinde perinatolog Salim beyde detaylı ultrasonumu yaptırmıştım. Biraz küçük ve kalabalık gelmişti bana ama senin zaten hasta hatlarıyla işin olmayacan isek odana çıkarsın :)
Hanz ipekipek evet orası küçük bir yer ben açıkçası burada 1 senedir oturuyorum ve orada yapmam doğum dedim sonra mehmet bey ekip cok iyi falan dedi içim rahat etti e zaten doktor ebe tanidik o yüzdende rahatladım ben ya 😂 dogumunuz ne zaman sizin
Hanz ipekipek valla benide aradılar buradan doktor secerseniz 1000 ₺ indirim yapacağız size diye ama ben kabul etmedim mehmet beye sonsuz güveniyorum çünkü ve ben istinyeyle falan görüştüm ebe hanımda yanımda olacak mehmet beyde dedim normal doğuma 4500₺ dedi sezeryana 5000₺ doktor ücreti icerisinde degil yani mehmet beyin anlaştığı hastanede dogurmak daha mantıklı geldi açıkçası ☺️
ipekipek Hanz Önümüzeki hafta gideceğim mehmet beye. 36 haftalığım bende, bebeğim iri bir bebek o yüzden bir kaç hafta içerisinde sezaryen olacağım. Bu haftadan sonra güvendiğiniz doktoru değiştirmek çok zor
Hanz ipekipek Allah yardımcınız olsun ya bende dün gittim 28+3 az kalmış gerçekten insallah bebeginizi alirsiniz hayırlısıyla kucaginiza