Susamcik01 Aşılamadan kaç gün sonra test yaptınız kızlar. Benim 9. Günüm ve merak etmiyor değilim ama çok umudum da yok hayırlısı ne ise o olsun
vuslatim34 Susamcik01 bugün benim de iğnenin 11. Aşılamanın 9. Günü testim negatif. İğne etkisi geçmiş.
Nehirimmm06 Pammuk 9 gün sonra benim negatif çıkmıştı 10 gün sonraya ilacın etkisi kalacağını sanmıyorum zaten çatlama iğnesi aşılamadan da önce oluyor
Susamcik01 Nehirimmm06 yapsam mı bilemedim emin olamadım. İnternette iğne etkisi 14 gün yazıyor dedim o kadar olamaz yani imkansız sizin pozitif mi çıktı sonradan peki
confundo Susamcik01 İstiyorsan yap canım ama etkisi belki geçmemiştir çatlatma iğnesinin. Her gün tekrarlarsın testi o zaman anlarsın
confundo Susamcik01 Ah bir de bana sor.. Hele bi de sonu hüsran olunca… İnşallah seninki öyle olmaz canım
confundo Susamcik01 Biz de aynen öyle. Ameliyat olacak inşallah sonrasında biraz ara verip besin takviyesi ovulasyon takibiyle deneyeceğiz inşallah. Her ay o hormon ilaçlarını alıyorum o da iyi bir şey değil.
Susamcik01 confundo aynen bende alıyorum bakalım aşılama tutmazsa doktorum tüp bebek diyecek diye düşünüyorum hayırlısı ne ise o olsun