Duru999 Merhaba kizlar. Allah rizasi icin 1 defa Ayatel Kürsi isdiyorum. Sancilarim duzenli bebek kanala girmis dr muayine edicek acilma olursa yatisim yapilicak. Allah herkesin yardimcisi olsun amin 🤲
Feyzaaa1 Duru999 saglıkla gelsin inşallah 🤲🏻 biz sana dua ederiz tabiiki ama sende sancıların varken bize dua etmeyi unutma ❤️
Duru999 nezphotography Efulim_22 Kiymtaysenur Gbbc Yenianne001 Alperefet Astadavistabeybi @Esra2009 Feyzaaa1 Meltem-82 TugceAtlas gulsah_alp Merhaba kizlar❤ Darisi basiniza. Dogum yapdik kendi isdeyimle sezeryan oldum😅 Allaha sukur 10 gun olucaz artik bebekde bende cok iyiz hamd olsun Allaha❤ hepinizi dua etdim sanci cekerkende ameliyyata girerkende hep aklimdaydiniz. Cokk tesekkur ederim. Allah razi olsun🤲Allahin izniyle sag salim siz dogurun💐
Efulim_22 Duru999 allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım darısı bizim başımıza inşallah sağlıkla büyüt yavrunu ☺️😘🥰
Kiymtaysenur Duru999 inşallah canım benim çok sağol Allah razı olsun bizde sağ salim doğururuz inşallah