Userkbr 24.haftadayız akıntım fazla geldi bu hafta beyaz renkli. ve adet olacakmışım gibi ara sıra sancım oluyor korkuyorum mide yanması da çok fazla aşırı hatta.normal mi sizce bu haftalarda olan annelerimiz sizde durum nedir?
haziranin25i Userkbr şuan 33+3 deyim. Ama 20 li haftalarda bende de beyaz akıntı baya yoğun olmuştu. Sonra birden kesildi.. Mide yanmam bu haftama kadar hiç olmadı..
Derinmaviozkn Userkbr her gebelik kendi dogal sürecinde ilerler akıntılarınız bulantılarınız olabilir yogun akıntı ve koku şikayetleriniz varsa enfeksiyon olmus olabilir doktorunuzla iletişime geçin yogun değilse normal bu süreçte daha hızlı büyüyorlar canım sağlıkla kucaklarımıza alalım 🙏🏻
senakhrmn Userkbr Bende 24+6 dayım şuan ve benimde 20.haftadan sonra akıntılarım yoğunlaştı. Mide yanmalarımda her gece aynı uyutmuyor.
haziranin25i Userkbr yemekten sonra hemen yatmıyorum biraz dik pozisyonda uzanıyorum. Sizde öyle bir deneyin isterseniz
Derinmaviozkn Userkbr benimde ilk sayılır daha önce bu haftalara kadar gelememiştim malesef güzel olsun herşey sizin için ☺️
Userkbr senakhrmn 1 haftadır da beni uyutmuyor yanmalar .. yemek yemeye korkuyorum çünkü hala istifra ediyorum
senakhrmn Userkbr Benimde resmen ilk haftalar olan bulantılar yeniden geldi 😓 mide yanması özellikle mahvediyor. Allahım gücümüzü artırsın,sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.
Arasmom2021 Oluyor canım bende 29 haftadayım sabah 6 ya kadar mide yanmasından uyuyamadm doktora muhakkak söyle akıntımda benimde çok oluyor normalmiş ama yine de doktora sor