alenrenas1 Ayhilal 20. Haftada hafif hafif hisetmiştim ama o zamanlar pek düzenli olmuyor bazen baya hissediyorsun bazen 2 gün hissetmiyorsun 28 den sonra düzenli oluyor bende öyle oldu
Melooo11 Ayhilal ben 17 haftalıkken hissetmeye başladım içerden pıt pıt damar atması gibi oluyor ama herkeste hissetme zamanı farklı olurmuş
haziranin25i Ayhilal ilk 16 da hissettim. 20 den sonra biraz daha yoğun. 30 dan sonra baya baya hissediliyor 💜🌺
Minikmucizembenim zynn aşırı şekerli şeyler yiyip sırt üstü uzanın sessiz bi yerde bir iki kıpırtı olacaktır
haziranin25i alenrenas1 doktorunuzla görüşmenizde fayda var.. Her bebek aynı yoğunlukta hareket etmiyor ne yazık ki kuzum 💜🌺
Ayhilal Hepinize cevaplarınızdan dolayı çok teşekkür ederim o zaman biz daha küçüğüz normal yani hissetmemem 13.haftadayız ☺️❤️😘🧿
TBT Ayhilal ben ilk 18 haftalıkken hissettim çok garipti hani insanın içi hop eder derler ya aynı öyleydi. Şimdi 21. Haftadayım daha net hissediyorum ama birkaç hafta sonra daha şiddetli gösterimi kendini bence😌