alenrenas1 Iremalp yok canım ilk doz için en son 24. Haftaya kadarda oluyor ben 22 de yaptım 2. Dozuda 26 yaptım
Ipek0z 20.haftada vuruluyor evet bana 17. Haftada vurmuşlardı ilk dozu muhakkak sağlık ocağınızı ziyaret edin çoğu ararız seni çağırırız diyor ama çağırmıyorlar ikinci dozu bir ay geç vurdular bana sorumsuzlukları yüzünden
Busracobann 15 haftalıkken gideceğim canım saglik ocağına tek doz vuracak bana 2. Gebeliğim olduğu için
ysfali06 Iremalp ilk doz 20 24 arası diğeri ilkinden en az 4 hafta snra oluyor dedi hemşire. Bnde 21. haftada oldum ilk dozu, ikinci dozu bekliyorum şmdi
Tugbakrc7_ Esra_80_ bünyeye göre değişir canım vururken hiç acımadı ama sonrasında uyuyamadım bile ağrısından 😔
Bebek-geliyor Iremalp ben ilk dozu 20. Haftada ikinci dozu 24. Haftada yaptırdım. Kolda ağrı oluyor sağlık ocağında ki hemşireler söylüyor o zaman olunması gerektiğini.
MucizemOglum Iremalp Benm ilk doz 2 gün önce yapıldı, (19. Haftamda ) ocak 15 e randevu verdiler. 1 ay arayla yapılıyormş çnkü. 3. Doz ise doğumdan 6 ay sonra dedi hemşire.