Ayysny Arkadaşlar bugün ilk çatı muayenemizi olduk fakat kendimi çok fazla kasıyorum🙁 doktorum bu şekilde normal Doğum yapamayacağımı söyledi.çok üzüldüm normali çok istiyorum. Benim gibi olup normal doğum yapan var mı??
deletedmom351 Ayysny Bende normal doğum yapıcam inşallah çatı muayenesinde bende kendimi çok rahatlatamadım ama inan ki sakin olmak hepimiz için en iyisi o yüzden kendini rahatlamanın yolunu bul. Doktorum bana o esnada bebeğin de strese girebilir dedi yani doğum anında.
DilanArven Ayysny benim de alttan muayane deneyimim panikten acimisti biraz. Bu da korkutuyor insani normal dogumu nasil yapicam diye, gerçekten bende ozellikle geceleri bunu düşunmekten bi hal oldum 🤔
Demir Ayysny İşte benim post🙈 Bizim gibi kasangiller için epidural normal doğum bir velinimet.Lakin 4 cm açıklığa gelene kadar yine açıklık muaynelerinden kaçış yok🤷🏻♀️ Hiç kasmadan kendini o çatala bırakıveren hemcinslerime hayranım😬
Fidashka Pardon ama çati muayenesi ne kelime,en basit şey-tahlil icin vajinadan sivi alindığında bile fazlasıyla kasıyorum kendımı bağırıyorum.Çatı muayenesinde nasıl duracağımı düşünemıorm bile.O zmn normal doğum yapamaz mıyım?🙄
Ayysny Fidashka aynen bende smr testşnde bile bağıran biriyim 😢 var kı acaba böyle olup normal doğum yapan 😒
flawles Siz yine izin vermişsiniz ben biraz ıslaklık hissettim kontrole gittim ultrasonla baktı rahim kapalı sorun yok bide alttan bakalım dedi ben odadan kaçar gibi çıktım doktorumda bana normal doğum yapamazsın dedi zaten sezaryen istiyorum bu yüzden 🙇♀️
Gebbe Ben ilkinde kendimi çok geri çektim hatta ayağım kaydı çataldan ilaçlar yere bile dökülmüştü doktorum bişey demedi bana hiç birazda doktora bağlı korkmayın kasmayın rahat bırakın kendinizi zor ama yapabilirsiniz
Ayysny Gebbe çok kibar doktorum aslında ama bu benim elimde değil işte hemen bıraktı rahatlaman lazım pazartesi tekrar deneyelim dedi
Derya79851015 Aslında saniyelik birşey o anda başka yere bakın rahat bırakın daha kolay ve cabuk bitiyor..kendimden biliyorum kendimi kasınca zorlaşıyor ama rahat bırakınca kolay