191015 Kaç kiloyla başlayıp kaç kiloyla Doğuma girdiniz hanımlar ?bi de fazla kilo almamak için diyet uygulayanlar varmı
Duygukocc 191015 61 le hamile kaldım 74 le doğuma girdim diyet yapmadım normal derecede kilo aldım 4 ay önce doğum yaptım doğumdan çıktıktan sonra hiç kilo vermedim şuan 76 kiloyum aldığım kilolar kaldı üstüne birde almaya devam ediyorum
Mervefdnc16 Canım ilk doğumumda 70le hamile kaldım 85le doğum yaptım ama bunda baya zorluyorum dikkat ediyorum almamak için yulaf yiyorum sabahları bakalım Hedefim en fazla 10 kg almak zor düştüm çünkü eski kiloma 🤭
191015 Mervefdnc16 Doğum kiloları sonradan zor mu veriliyor ilk gebeliğim ve kiloyla ilgili baya sitresteyim
191015 Duygukocc en çok korktuğun şey aşırı kilo alıp daha sonra verememek istemsizce takıntılıyım bu konuya
RH38 191015 ayni korku bende de var birde seker yüksek cikiyor doktor sekerin düsmesi icin diyet yazdi bakalim düsürebilirsem
Mervefdnc16 191015 Bünyeden bünyeye değişiyor ama ben emzirdikçe verdim yediklerine dikkat etmen gerekiyor
Gulsumbozkurt 88 ile habile kaldım 90 kiloyum şuanda 32 haftalik hamileyim gebelik şekerim çıktığı için dikkat ediyorum