Derya79851015 Kızlar bugün doktoruma sordum dogumda suni sanci istemiyorum diye dediki o zaman sancılarını evde cekersin sonra az bi zaman kalınca hastaneye gelirsin dedi...şimdi aklıma geldi ne yani diyelimki kendim sancim olsada olmasada sunimi vericekler
HaticeKoyuncu Derya79851015 hastahaneye erken gidildiğinde acılma hemen olsn diye veriyolarmıs öyle söylemişlerdi
deletedmom351 Derya79851015 Canım kendi sancınla açılman olursa gerek kalmaz ama olmazsa belki suni sancı verebilirler ve bence sancıyı evde çekmek daha mantıklı çok çok sıklaşınca gidersen daha iyi olur.
Suheda Derya79851015 hastanede hemen doğurtmak için sancını artırıp acılman cabuk olsun die her türlü veriyolarmis o suni sanciyi hastaneye evin cok uzak deilse son ana kadsr evde sancını çek iyice sıklastiginda sancilarinin suresi hemen hastaneye git ve bebisini kucagina al canm😇🤗
Derya79851015 deletedmom351 insallah Allah nasip ederse öyle planlıyorum ama burda o kadar çok okudum ki sancim yok açılmak yok sözlerini insan etkileniyor acaba benimdemi öyle olacak diye
Derya79851015 Suheda doktorda ev yakinsa evde çek öyle gel dedi suni istemiyorsan..şart koşar gibi dediya ondan tedirgin oldum
Derya79851015 Suheda "hastaneye git ve bebisini kucağına al canim" bu söz oyle guzelki cok tesekkur ederim sizde insallah
Suheda Derya79851015 yok cnm tedirgin olma hiç sagolsun oyle demis yoksa direk gel derdi ve hic soylemeden suni sancı verebilirdi
Suheda Derya79851015 amiiin canm inşallaah Allah hepimize kolay doğum nasip etsim çocuğumuzda bizde saglıkla o günü atlatalım inş