Srhtzlyh Anne18 benim kızımda öyle şimdi 35+6 olduk iyice güçlendi hareketleri canımı yakıyor bazen. Ne tarafa dönsem o tarafa vuruyor sabaha kadar partiliyo içerde😅
demir_dilek Anne18 Yüz üstü yatamıyoruz ama ne yana yatsam oraya vuruyor. Şu an sabahın 6 bucugu daha gözümü kapatamadim bu gece. Saydım tam 7 kez tuvalete gittim
Ecmelbeyza Anne18 Ben de aynı 23 haftadayız sağım solum çürüdü artık 😂ben de sırt üstü yatmaya engel olamıyorum . Bu arada karınlar ne alemde benim ki heralde 9 ayı da geçti artık 😅yarım dünya olduk sayılır
HemAnneHemOgretmen Anne18 bende 21 haftalık hamileyim aynı sorun bende de var 😂 bazen bebek hareket etmeyince işe yarıyor ama 😂 yüz üstü yatıyorum hemen belli ediyor kendini 😂😂😂
Anne18 Ayssmom kız biliyormusun ne tarafa yatsam o tarafa geliyor vuruyor sag yattım 10 15 dakika sonra geldi oradan vurdu 😆😆😆 sola döndüm hemen oraya geliyor
Haticeyuce31 Anne18 sende uyuma bacim aa yavruyu niye kizdiriyosun 🤣🤣 benim oğlumda öyleydi ama gece çıtı çıkmazdı uyurdu Allahm nolur doğunca boyle devam etsin demiştim gercktnde oyle oldu gunduz ayakta gece uyursu büyük adam gibi bakalim karnimdaki nasil olucak
Ayssmom Anne18 cinsiyet erkek galiba oğlanlar çok hareketli oluyor benimde yağıztoşum var karnımda ama bizimki tatlı yemeden oynamıyo 😊
Asena2112 Anne18 Bende 23 haftadayım doktor artık yuz ustu yatma dedı 😂 6 aya kadar yatablirmişiz artık yuzustu yatmayı ozleme zamanı 🙈
Aysemsiler Ayssmom benimkide acıkınca oynuyo karnım tokken duruyo babası gibi gurme olacak sanırım 😂😂 minik patates diyorum ben😂😂
Ayssmom Anne18 26+1 haftalığım 97 günün geçmesini bekliyorum rüyalarıma giriyor emzirirken felan görüyorum bir an önce zamanı gelsinde doğsun istiyorum
Bittercikolataa Şükret canim o uykusuzluğu tatmak isteyen cok kardeşimiz var ağrılarına da sizilarina da elhamdulillah gelir geçer 🥰 Yan yat annesi demek ki yüz üstü yatmani istemiyor 🤗