Npyn09 ben 3 hafta once covid atlattim.Temasli oldum 3 gun icinde belirtiler gosterdi.Bence sizde gidin herkeste farkli olabilir.Bulasma suresi.Esimle covid testi yapan hastaneye gittik.Cunku kac defa aradiysak eve gelmediler.Belirtilerimi soyledigim halde yeterince belirti olarak gormediler.Hamileliktendir griptir felan diyip gelmediler.Esime burnundan felan yaptilar.Bana sadece kan testi yaptilar.Sonucu bekleyemedigim icin eve geldim.Esim sonucu gosterdi tekrar gelsin suruntu yapalim dedi.Tabi tekrar gitmeye halim kalmadigi icin gidemedim.Esimin testi pozitif cikti tekrar aradik ayni evde oldugumuz icin ve hamile oldugum icin bu sefer geldiler.Yani ayni evde pozitif yoksa gelmiyorlar bosuna beklemeden hastaneye gidin.Korkmayin nefes darligi olmadigi surece pek bir sikinti olmuyor.Nefes darligi nefes alamama oluncada hastaneye yatiyorsunuz iyilesiyorsunuz.Sanildigi kadar kotu degil.Bol bol ilik balli limonlu su icin.Nane limon icin.Corba icin.Ilk zamanlari bu sekilde agrilar cok oluyor.Sonradan hafifliyor.Bende o agrilar gectikten 2 sonra tat alma ve oksuruk baslamisti cok.Gogus kafesimde agriyordu.Cok sukur gecti.Bol bol su icin.Stres yapmayin.Gecmis olsun canim.Birde hastaneye gittiginizde mutlaka test isteyin bazen temasli degilseniz yapmiyorlar.