Zeynepelf Nurunsl ciğer 37. Haftada başlar diye biliyorum karınla ciğerin alakası yok canım benim bildiğim kadarıyla yani doktorlar kesinlikle öyle bi şey söylemedi. Sana iğne vurulması tamamen erken doğumdan dolayı tedbir amaçlı olmuş cok iyi yapmışlar o iğne zaten ciğeri geliştirir başka da sıkıntı olmaz
Eayh Nurunsl yazdim aslinda ama gormediniz 33 haftada 30 hafta uyumku doğum yaptim ben sutum bitti gi icin acil doğum yaptim sen daha sanslisin yani tedirgun olma kilo almasa bile ic gelişimini ne kadar tamamlasa o kadar iyi bol bol muz ve yaşar ye kilo yapıyor bebege
Nurunsl Eayh kusura bakmayın kafam yerinde değil 😔 evt iç gelişimi önemli. Bebek hareketlerini bu olaydan sonra daha da mı dikkat ettiniz
Eayh Zeynepelf karin cevresinden dolayi kalp durmasi olmaz ama su azalmasindan sebep ani kalp durması oluyor bebeklerde
Elifkzlcn Nurunsl Hic bir bilgi yok dogumdan sonra cift rahimli oldugum soylendi erken dogum sebebi olabilirmis ama net bilgi yok malesef
neslii35 Nurunsl benim kardeşim 7 aylık 1100 gr doğdu Allaha şükür hiçbir sorunda olmadı şu an 30 yaşında ☺️ bol bol dua edin sağlıkla gelsin inşallah 🌸🙏🏻
Asena2112 Nurunsl 7 Aylık 1800 agırlıgında dogdum. Hıc bır sıkıntım yok sabırlı olun korkmayın Allahın ıznıyle bırsey olmaz
svmm Ben zamanında 7 aylık 1 kilo doğmuşum ve 30 senedir bir sıkıntım yok şükürler olsun ki o zamanlar küveze bile koymamışlar köyde aniden doğmuşum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bol bol dua et içini ferah tut sağlıkla gelir inşallah 😊🙏🏻
Nurunsl svmm yiyecek ekmeği varsa böyle oluyo işte 😞 yine de zor bi süreç. Bu saatte kalktım adam akıllı uyuyamıyorum bile hareketlerini kontrol ediyorum
Dnacar83 Nurunsl tatli seyleri tuket kilo aliyor bebekler cok bizli meyvesuyu falan ic cikolata meyve bunlar kilo yapiyor benimkiside 3 kg oldu tatliyi kestirdi dr 35+4 uz
Elifkzlcn Nurunsl Malesef cok ax emiyordu ama uyuyordu surekli meger kansizlikta varmış 1 ay boyunca surekli uyudu sağıp uyandirmaya çalışıyorduk ama 2 yudum emiyordu tekrar yatıyordu 2 tup kan takildi sonra kendine geldi tabi o zamanada sütüm azaldi mamayla devam ettik
Nurunsl Elifkzlcn anladım canm zor süreçler geçirmişsin sende 🤲🏼😔 Allah bağışlamış yavrunu sana maşallah