1PrensAnnesi yagizefeninannesi evet evet aynen oralarda satılıyor onlarda esneme payı olduğu için normalde hamilelik öncesi s bedensem m alayım diyorum rahat olur alırkende sorucam zaten
yagizefeninannesi 1PrensAnnesi s aldırırlar bence sanırım hamilelik öncesine göre veriyorlar bedenlerinde, ama işte sezeryan olunca doğum insan birkaç kere düşünüyo malesef, kötü sonuçlar çıkarmasın başımıza diye riskli olabiliyormuş çünkü malum
Hatice-ts yagizefeninannesi ben daha önceki sezeryanimda korse kullanamamıştım dikişlerim surtu acıttı şimdi kinde ne yaparım bilmiyorum
yagizefeninannesi Hatice-ts ay inşallah öyle olmaz ya şimdi artık yapıştırma yapıyorlarmış dikiş değilde, yani korse daha çabuk toparlıyor diye biliyorum ama tabi sağlık daha önemli yaraya zarar vermesin bir de enfeksiyonla uğraşmayalım🤦♀️
Busrasmert yagizefeninannesi Kızlar merhaba Yakın bir arkadaşım doğum sonrası yamuna korse kullanmıştı belki duymuşsunuzdur bilmiyorum ancak müthiş bir toparlama yapıyor vücutta yani ev de iş yaparken dahi işe yarayabilecek bir ürün 👍🏻 Düşünebilirsiniz bir araştırın derim takdir sizindir artık 😊 ben şahit olduğum ve aynı üründen hamilelik öncesi normal dönemlerde de kullandığım için tavsiye etmek istedim gerçekten ürünleri rahat
yagizefeninannesi Busrasmert evet buna da baktım yorumları yok aslında trendyolda ondan güvenememiştim ama öneri geldiyse demekki işe yarar, bunu da kaydettim
1PrensAnnesi yagizefeninannesi benim 3.sezaryenim bu korkma bişey olmaz balenli şekillendirici etkililer riskli bu bahsettiğim farklı
Hatice-ts yagizefeninannesi daha öncede vardı o bant ama bana yapmadılar dikişli bıraktılar ve öyle daha çok açıyordu
yagizefeninannesi 1PrensAnnesi balenli korse nedir nasıl birşey, bir de gidip ondan almayayım yanlışlıkla 🤦♀️😂
yagizefeninannesi Derya2634 evet ben 1 yemek yemek kaşığı çekirdeği yarım çay bardağı içme suyu + yarım çay bardağı gül suyunda beklettim 1 gün zaten jelleşiyor kullanılmaya hazır hale geliyor
1PrensAnnesi yagizefeninannesi internete yaz hemen çıkar seni şekillendirmek için sert balenler ekliyolar tamam süper dik tutuyo ama zararlı normal yaşamda incelmek isteyenlere iyi
yagizefeninannesi 1PrensAnnesi yani dik durmayı sağlicak şekilde olmaması gerekiyor anladığım kadarıyla sezeryanlılar için korsenin
1PrensAnnesi yagizefeninannesi evet dik durmayı senin kendin sağlaman gerek o seni zorlarsa dikişi zorluyosun
yagizefeninannesi 1PrensAnnesi tamam çok teşekkür ederim bilgileriniz için çok yardımcı oldunuz gerçekten 🙏🙏🙏😊
Narcisso2021 yagizefeninannesi 1ci dogumda hastanede verdiler bana. Oyle yani pahali bisey diyildi. Cokda dusunmeyin bunu alin birini gitsin. Hepsi uygun.
yagizefeninannesi Narcisso2021 yarayı kapatan bişey zarar verirmi telli mi olsun telsiz mi derken insan bi tedirgin oluyor, ama dediğiniz gibi çok da düşünmeye gerek yok sanırım medikalcilerde vardır diye düşünüyorum girip birini alırım artık
Narcisso2021 Muhammet11 tayt giyemezsin canim. One dogru egilemiyorsun. Korse baglamaya bile yardimci oluyorlar. Yani kendi basina cok hareket edemezsin. Ortadan bolunmus gibi oluyor insan.