Sarella ipeksfr zaten kırmızıysa daha iyi iyileşme olur eğer o kırmızılar beyazlaşırsa bidaha düzelmez diye biliyorum şems Arslan’ın catlak doku Onarıcı kremi var memnun kalanlar çok varmış hatta bende bugün aldım tavsiye ederim ☺
ipeksfr Suheda benim bi hafta içinde oldu resmen bişe yoktu😭 kırmızıykende serumlar varmış aslında onu deneyen yokmu acaba.
Suheda ipeksfr hiç duymadım cnm ama şunu biliorum doğum yaptıktan sonra çatlak giderici şeyler var olmadı onları kullanırsin
Hnfth ipeksfr bende ilk 30 31de farkettim olduğunu kırmızı değl ama çatlamış bildiğin şmdi 34teyiz biraz dha arttı çözüm Yok galiba 😏😏😏😏
Sarella ipeksfr yok krem ama sayfasına baka bilirsin kürleri de var.Birde bi ünlü vardı çatlaklarına bepantol sürüyormuş 😁 belki işine yarar 🙃
SmeyyeKu Sarı kantaronu bende duydum doğumdan sonra ki çatlaklarımı geçirdi dedi iki arkadaşım ama hamilelik sırasında çok fayda etmiyor sanırım karın büyümeye devam ettiği için
Inci_tns ipeksfr hamileliğim boyunca surekli krem kullandım. Zeytinyağı sürdüm bikac defa. Ama 34. Haftamda çatlamaya başlayınca bi şok yaşadım 😭 giderek daha da çoğaldılar
Mervezcanen ipeksfr Ya canım Türkiye de var mı bilmiyorum ama benim de göğsümde oluşmuştu Palmer’s marka bi krem var onu kullanıyorum gözle görünür yok etti bulabilirsen tavsiye ediyorum
ipeksfr Mervezcanen http://kozmetikperisi.blogspot.com.tr/2015/05/palmers-catlak-engelleyici-yogun-krem.html?m=1 bumu acaba cnm